發新話題

WAR SPORT LVOA AR15 (GHK M4 base)

我好有興趣你支WAR SPORT LVOA AR15

師兄你AR枝好型!
想問下你係咪換咗鎖骨兩粒螺絲? 因為我試過由右邊上係鎖唔到的
同埋條DUST COVER PIN使唔使執短? 有冇頂住條骨?

引用:
原帖由 matthong 於 21-12-2014 15:07 發表
我好有興趣你支WAR SPORT LVOA AR15
有咁既質素.......! 大家都好想俾現金拿走支槍, 但係真係唔咪錢(銀碼)問題! 係時間, 經驗, 心機!

之前我以為用錢答夠.......! 其實係錯! 係香港玩啲"真得就真, 鋼得就鋼, 重得就重"既玩具槍以經唔容易啦! 重要追美國潮流, 品牌, 形象, 彥色配答". 喂! 到最後重要支玩具槍落得場.......

話時話! 呀公不如出個槍月曆! 2015年大家撰CGF GUN of the YEAR ! 邊位C Hing post上來啲私貨槍就由呀公放出來叫大家撰!

揾一支GUN of the year 做CGF "風面" !

引用:
原帖由 wingo666 於 22-12-2014 14:26 發表
師兄你AR枝好型!
想問下你係咪換咗鎖骨兩粒螺絲? 因為我試過由右邊上係鎖唔到的
同埋條DUST COVER PIN使唔使執短? 有冇頂住條骨?
angrygun原裝螺絲..好似兩邊都上到。
DUST COVER PIN唔需要執短的。冇頂住條骨

引用:
原帖由 saswilliam 於 22-12-2014 17:42 發表

angrygun原裝螺絲..好似兩邊都上到。
DUST COVER PIN唔需要執短的。冇頂住條骨
我有一個問題,我個身係GP,但條PIN頂住咗條骨,骨同身中間有條罅。。。

引用:
原帖由 wingo666 於 22-12-2014 19:52 發表 [url=http://www.wargamehk.com/cgf/redirect.php?goto=findpost&pid=1164823&ptid=140820][/url]
我有一個問題,我個身係GP,但條PIN頂住咗條骨,骨同身中間有條罅。。。
更正
我個gp身都頂,prime身都有少少

引用:
原帖由 clay82 於 22-12-2014 21:54 發表

我個gp身都頂,但prime身就冇
啱啱執咗條PIN位,將個固定環鎖咗係DUST COVER嗰邊,成條PIN退入咗,以家裝得好咗
唔該晒

師兄,再借POST一問,我啱啱換咗PTS BADASS SELECTOR,跟住實到近乎扭唔郁,請問係咪正常架?

正常架,原本個身,GHK係selector個窿係有磨走啲啲,整大啲架。

引用:
原帖由 saswilliam 於 24-12-2014 00:19 發表
正常架,原本個身,GHK係selector個窿係有磨走啲啲,整大啲架。
THANKS!
我個身係GP的,結果我手起刀落剪咗兩圈條DETENT SPRING,以家先扭到,想問下係咪要換條SPRING先好啲?

若果尐grip 換埋bcm 就prefect

回覆 41# 的帖子

too many bcm grips. i want two tone fg green with black but dont like the magpul maid so.. MFT is my choice^^

我果枝就全[走]magpul 路線,一件不留。

另外,你果枝個marking 果然靚過我果枝,第二水真係有進步

引用:
原帖由 clay82 於 22-12-2014 21:54 發表

更正
我個gp身都頂,prime身都有少少

師兄想問骨同身連接位果塊黑色野有咩用架?

我自己裝果時無整落去...

回覆 44# 的帖子

用來置中條骨同上身

發新話題