42 123
發新話題

請教SET鏡問題

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-2-2015 10:28 發表

鏡問L兄,set槍問下其他師兄,點狙又問下其他師兄,呢度好多隱世高人

我上次玩狙都係十N年前玩APS,意見僅供參考
以我所知既隱世高人就真係冇乜啦! 不過隱世膠人就大把啦(分分鐘包括本人在內)!

唔信呀! 試試叫班老友一起北上撏歡! 個個一呼百應.......但實際行動唔多個三人!

再加上今年新曾AIDS有六百幾人! 咪話唔驚!

盡量乜都唔好問我. 一來唔識, 二來我肯定係膠的.
不過我都強烈推介去NN4....  電動圓靶 倍添情趣 恆溫廁所 激情浪漫 時租特平 搞野一流

呢度真係有好多玩狙擊的師兄,不過潛行左姐
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

其實NN4 係想去Gei,只係真係吾知如果Book左30M場點知到時支鎗吾夠力就真係...==

原裝力都得啦

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 ContractKiller 於 25-2-2015 05:30 發表

C兄可以講來聽下Ma??
專業技師,歡迎男女賓客,

特設VIP房,地方寬敞舒適,

服務專業,價錢合理,年中無休。

引用:
原帖由 ContractKiller 於 25-2-2015 12:09 發表
其實NN4 係想去Gei,只係真係吾知如果Book左30M場點知到時支鎗吾夠力就真係...==
一支無hop up既m11都打到30m,你個兩支條管長咁多點會打唔到

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-2-2015 12:15 發表
原裝力都得啦
引用:
原帖由 m11.man 於 25-2-2015 12:21 發表

一支無hop up既m11都打到30m,你個兩支條管長咁多點會打唔到
我果支真係原裝無改過Ga

回覆 38# 的帖子

師兄一支筆咁上下長既管都打到30m,你個兩支野條管咁長有咩可能打唔到, 你去到nn4大把師兄比你問

有問題就問駐場熟手技師

《河湟有感》司空圖

參加埋個比賽啦~

引用:
原帖由 faihk 於 25-2-2015 16:51 發表
參加埋個比賽啦~
係呀!試下斤兩,觀摩下高手,交下朋友偷下師!

《河湟有感》司空圖

42 123
發新話題