20 12
發新話題

平價手槍一枝

平價手槍一枝

繼平價烏槍後又一平價手槍..匈牙利警槍一枝,特價$99usd一枝

$99usd一枝

是二手槍嗎?

引用:
原帖由 Paul 於 24-10-2007 13:35 發表
$99usd一枝

是二手槍嗎?
This is a surplus handgun in like new condition....

Commercial版? 咪要打9x18?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-10-2007 16:31 發表
Commercial版? 咪要打9x18?
以我所知樓主有位同事應有好多9X18mm

What is this gun?
Looks like PPK bor!

引用:
原帖由 qm00 於 24-10-2007 21:01 發表
What is this gun?
Looks like PPK bor!
因為當年班俄佬抄PP/PPK

引用:
原帖由 Paul 於 24-10-2007 16:46 發表

以我所知樓主有位同事應有好多9X18mm
I have a 同事 sometime carry this one

My 平價手槍.  Only $85 USD with Three extra mags
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

其實有個很危險既問题我想知很多年.............

入俄製9X18mm 去支打9X19mm 既西方手槍入面........會打得響嗎????
(不論枝槍會否爆炸或射手會否重傷 )

PS:有冇人想為科學既自願做白老鼠試下 ?

引用:
原帖由 Paul 於 27-10-2007 02:20 發表
其實有個很危險既問题我想知很多年.............

入俄製9X18mm 去支打9X19mm 既西方手槍入面........會打得響嗎????
(不論枝槍會否爆炸或射手會否重傷 )

PS:有冇人想為科學既自願做 ...
應該冇問題,
我試過唔小心入左粒9mm入枝.40既beretta96度, 一樣打得響, 但枝槍cycle唔到,粒彈唔知飛左去邊, 粒彈殼前面個part漲到.40既size, 尾係9mm.

引用:
原帖由 sunny 於 27-10-2007 01:09 發表
My 平價手槍.  Only $85 USD with Three extra mags
幾耐之前

個時魚旦幾錢串

引用:
原帖由 UTIP209 於 27-10-2007 14:28 發表

應該冇問題,
我試過唔小心入左粒9mm入枝.40既beretta96度, 一樣打得響, 但枝槍cycle唔到,粒彈唔知飛左去邊, 粒彈殼前面個part漲到.40既size, 尾係9mm.
Was that a FMJ 9mm???

20 12
發新話題