31 123
發新話題

Desert Eargle一問

Desert Eargle一問

想請問一下有無C兄見過圖中依支Desert Eargle吾駛改都上下有橋Ga?
Thx^^

引用:
原帖由 ContractKiller 於 25-2-2015 12:06 發表

想請問一下有無C兄見過圖中依支Desert Eargle吾駛改都上下有橋Ga?
Thx^^
好似無出過喎! 不過DE最好選馬記.

依隻好似好正,上可裝鏡下可裝Laser

VVA隻.44 hardkick 都好好玩

打機還打機,打game咪制,屋企玩下都OK
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

玩過馬記HARD KICK 版
個匣好大好重, 換彈匣比較麻煩,除此之外都幾好玩, 可以入27發

最煩係好少啱用槍套....萬用O既好易...跌
我都係用番VEST側邊位裝槍(有扣可以扣實唔驚跌)

Hard kick有咩特別?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-2-2015 15:54 發表
打機還打機,打game咪制,屋企玩下都OK
自我陶醉下Jei...

引用:
原帖由 ContractKiller 於 25-2-2015 16:10 發表

自我陶醉下Jei...
DIY囉...

引用:
原帖由 faihk 於 25-2-2015 16:46 發表

DIY囉...
有諗過,不過怕鎮上橋時鑽傷鎗管

引用:
原帖由 ContractKiller 於 25-2-2015 17:03 發表

有諗過,不過怕鎮上橋時鑽傷鎗管
砌出泥整吖嘛
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

一碌係Umarex打177, 一碌係Rap4/APS打 ram漆彈..
仲有碌司馬, 6mm, 不過行電...

引用:
原帖由 loveless 於 25-2-2015 18:11 發表
一碌係Umarex打177, 一碌係Rap4/APS打 ram漆彈..
仲有碌司馬, 6mm, 不過行電...

?__SQUARESPACE_CACHEVERSION ...
行電Gum正!!!?

引用:
原帖由 ContractKiller 於 25-2-2015 18:32 發表

行電Gum正!!!?
行電冇你想像咁勁, 係力水方面, 我冇記錯好似0.5j以內
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 25-2-2015 18:35 發表

行電冇你想像咁勁, 係力水方面, 我冇記錯好似0.5j以內
Oh...真係吾駛諗...

31 123
發新話題