40 123
發新話題

[KJ] KJ KP07彈夾一問

引用:
原帖由 mafiayau 於 10-6-2015 22:16 發表
師兄 雄鷹無meu果種底座匣 只得1911匣吧?
請問邊度可以買到?如果可以的話希望師兄pm埋店名及詳細地址 多謝
漏氣係點漏法呢? 如果係入氣咀條針有事 我就真係唔知點搞法
希望師兄可以分享下 唔知性能如何 因為我 ...
pm覆你...

引用:
原帖由 mafiayau 於 10-6-2015 22:38 發表
army1911抵唔抵玩答你唔到 未玩過 不過佢的匣用係馬記meu度 就卻係抵玩

我已入左一隻r28 一隻r30匣 前者同馬記結構  後者新結構汽缸容量大左(段古r29匣也是同樣設計)
前者馬記meu x pgc身 + 150%回膛彈弓 top  ...
R29同R30既匣的確係一樣, 只係底蓋不同...

引用:
原帖由 mafiayau 於 10-6-2015 22:58 發表
師兄 關於馬記1911食top gas 小弟可以同你分享下
我支meu 玩左半年 打左萬幾飛 唔知係我操得太痕定唔好彩 個buffer減震膠比我打爛左

之後我見仲有薄薄一層痴住係度 無理到繼續打左幾百發 出事了!
slide開左裂 ...
應該真係你打得太狠既...半年打左萬幾飛, 一般一個月一場WARGAME好難做到~

不過原裝馬記我試過借隊友支馬記DESERT WARRIOR配馬記MEU匣...室內快扣都係清唔到匣...
失望得很~

回覆 33# 的帖子

的確我係屋企一無聊就係甘扣 =.=

回覆 34# 的帖子

我都日日係屋企扣
扣到條亞鉛內Frame都死埋要換鋁frame

回覆 35# 的帖子

甘誇張!個內架有補品?求師兄介紹 做個預備先

想當年既我都係日日扣....

鋼FRAME出面已經有POST講緊...

回覆 37# 的帖子

我想打聽下鋁製的 鋼製我怕會唔會撞爆條鋁slide  =.=

引用:
原帖由 mafiayau 於 12-6-2015 16:46 發表
我想打聽下鋁製的 鋼製我怕會唔會撞爆條鋁slide  =.=
我一炮過買左好多條
清哂槍街全部鋁FRAME
好似最快要年底先再返貨

附件

12-6-2015 23:01

回覆 39# 的帖子

家下知道問邊間了  有米之人呀!

40 123
發新話題