60 1234
發新話題

SMG一問

SMG一問

請問有無C兄見過有SMG設計成似好有D榴彈砲Gum上面有夾用來夾槍下面條骨?
好似GUM不過係機槍, THX^^

你指underbarrel既smg附件...? 散彈同手槍我就知有...

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 10-3-2015 22:36 發表
你指underbarrel既smg附件...? 散彈同手槍我就知有...
係AR^^, 我依家先知叫underbarrel......
手槍有無相睇OR LINK下AR C兄? THX~

GOOGLE圖片搵下USFA ZIP GUN, 不過冇汽槍版
(真槍版其實都好囉命XDD 可以睇下YOUTUBE D人既REVIEW, 好好笑)
縮縮北行鳥 =口=

岩岩網路問題唔小心POST多左下, -DEL-

縮縮北行鳥 =口=

配件...以色列一貫騎呢風格....呢件劣評如潮

引用:
原帖由 nishi 於 10-3-2015 22:53 發表
GOOGLE圖片搵下USFA ZIP GUN, 不過冇汽槍版
(真槍版其實都好囉命XDD 可以睇下YOUTUBE D人既REVIEW, 好好笑)
最記得係打到成手血

引用:
原帖由 loveless 於 10-3-2015 22:59 發表

最記得係打到成手血
咪講笑,如果真係有機會玩呢把野既,我真係連cock槍都唔敢cock,
佢cock槍條野係正槍咀上面...
縮縮北行鳥 =口=

我好想學佢.....

有方法既, 有隻手槍係AEP黎, 行電, 有連發, 係力水低D

做法好簡單, 用拉帶/膠紙痴佢落支SMG就得架啦
我生得聰明得罪你咩!!!

Wargame的話…想得太多了…

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 11-3-2015 02:12 發表
有方法既, 有隻手槍係AEP黎, 行電, 有連發, 係力水低D

做法好簡單, 用拉帶/膠紙痴佢落支SMG就得架啦
我係緊急時要好快分開番兩支...==

引用:
原帖由 kai_matt 於 11-3-2015 08:33 發表
Wargame的話…想得太多了…
真係無得諗?

勸你吾好裝,太無謂太怪雞太重
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

回覆 13# 的帖子

見到你參考高達相已經………
你枝sl9,l96都唔輕,仲mount枝smg…
正正經經帶枝電mp7, m11,scorpion, nbb mk23個d la
其實Dave兄都講左

60 1234
發新話題