發新話題

SMG一問

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 12-3-2015 15:06 發表

你個fd個支乜野泥架,造型咁殘暴不仁既???

求多圖
http://www.firearmsworld.net/usa/gl/mm1/mm1.htm

都係電影槍, 現實中並無此炮, 道具建立在2戰AN-M5飛機用37mm訊號槍

1988年 Missing in Action 3,  Cuhck大佬碌槍, G3A4加炮

如無意外碌野本來係整俾 Predator 的

引用:
原帖由 loveless 於 12-3-2015 15:38 發表
都係電影槍, 現實中並無此炮, 道具建立在2戰AN-M5飛機用37mm訊號槍

1988年 Missing in Action 3,  Cuhck大佬碌槍, ...
既然玩具冇,就買枝MGL裝落G3A4度啦
樓主記得出game影番張相比我地見識下呀

引用:
原帖由 051039 於 12-3-2015 15:14 發表

http://www.firearmsworld.net/usa/gl/mm1/mm1.htm
呵呵!禾偏偏無睇美佬個頁
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

G3 AEG加under barrel MGL應該未落場先斷頭擔

引用:
原帖由 geoprotex 於 12-3-2015 17:02 發表
G3 AEG加under barrel MGL應該未落場先斷頭擔
za有女身

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 12-3-2015 16:46 發表

呵呵!禾偏偏無睇美佬個頁
又話整想AR18

引用:
原帖由 051039 於 12-3-2015 17:07 發表

za有女身
但槍身同頭擔嘅接駁位都係太單薄

引用:
原帖由 geoprotex 於 12-3-2015 17:26 發表

但槍身同頭擔嘅接駁位都係太單薄
Then wait for GBB

引用:
原帖由 051039 於 12-3-2015 17:09 發表

又話整想AR18
本公司絕不接受代購或購買任何非法及不能入境的違禁品(如槍型玩具,動植物等),詳情可以瀏覽xxxxxxx如有發現本公司不會退還貨品價錢給會員及不會寄出貨品,會員如有疑問可以致電到本公司的熱線及使用線上客服! 不便之處,敬請原諒!

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

為左表達對樓主既敬意同感謝樓主啟發到小弟,
在下新買左碌自由奔放武器,決定諗計MOUNT 上支 VZ61 度

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 13-3-2015 11:24 發表
為左表達對樓主既敬意同感謝樓主啟發到小弟,
在下新買左碌自由奔放武器,決定諗計MOUNT 上支 VZ61 度

記得落場影番張相

引用:
原帖由 051039 於 13-3-2015 12:12 發表

記得落場影番張相
研究緊加內管加射程丫
原裝有鬼佬用 天線形測速機測速,每粒有0.09 j !勁...
睇番馬記,得條 3 cm 內管已經有30 米拋物線,所以fuxx 發奇想...

ps. 想用來打outdoor 的,cqb 用呢碌野太邪惡,射唔死都嘈死...

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 13-3-2015 12:17 發表

研究緊加內管加射程丫
原裝有鬼佬用 天線形測速機測速,每粒有0.09 j !勁...
睇番馬記,得條 3 cm 內管已經有30 米拋物線,所以fuxx 發奇想...

ps. 想用來打outdoor 的,cqb 用呢碌野太邪惡,射唔死 ...
wait you good new

點解吾徒手㩒開底火???

《河湟有感》司空圖

發新話題