發新話題

SMG一問

配件...以色列一貫騎呢風格....呢件劣評如潮

引用:
原帖由 nishi 於 10-3-2015 22:53 發表
GOOGLE圖片搵下USFA ZIP GUN, 不過冇汽槍版
(真槍版其實都好囉命XDD 可以睇下YOUTUBE D人既REVIEW, 好好笑)
最記得係打到成手血

引用:
原帖由 ContractKiller 於 11-3-2015 18:59 發表

我係緊急時要好快分開番兩支...==
2件快拆座倒轉裝已經可達到你要求, 乜槍都得

引用:
原帖由 Dave 於 12-3-2015 09:04 發表

其實師兄咁有主見唔洗問我地呢D 凡FULL 俗子既...
D 凡FULL 又話唔實用又話重又話CQB 用唔到又盛,船頭驚鬼船尾驚柒,都唔知怕嘜...
最緊要自己鐘意呀師兄,唔洗理人點睇,我有個朋友UNDER BARREL支MGL 照打 ...
你朋友響非洲一個打十個
你睇下呢碌係o米佢支sidearm?

引用:
原帖由 051039 於 12-3-2015 11:30 發表

可否介紹下下掛枝野係咩,細佬見識少
是2010年電影RED 內John Malkovich 所用的槍.
Smith & Wesson 629 加鋸短改裝的 Cooey 84 散彈

http://www.imfdb.org/wiki/RED#Sm ... ngle_Barrel_Shotgun

都係電影槍, 現實中並無此炮, 道具建立在2戰AN-M5飛機用37mm訊號槍

1988年 Missing in Action 3,  Cuhck大佬碌槍, G3A4加炮

如無意外碌野本來係整俾 Predator 的

引用:
原帖由 051039 於 14-3-2015 23:29 發表

禾睇戲人地用M134
禾睇戲人地係用10mm 無殼穿甲彈o架

發新話題