發新話題

[others] PPX Mousin Nagant PU 屎拉爬!?

gun l]

小弟不材... 同之前其他廠出既有咩吳同? 又係用內置迷你鏈匣? 點落場打?

引用:
原帖由 dnc1872333 於 27-3-2015 12:50 PM 發表
小弟不材... 同之前其他廠出既有咩吳同? 又係用內置迷你鏈匣? 點落場打?
咪玩拉,任何手拉槍落場火力一定吾夠AEG黎

zate lab 原來大陸做。。。

拎支咁長既槍落場就算吧啦
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-3-2015 00:37 發表
我駕馭得到

引用:
原帖由 alioner 於 28-3-2015 01:15 發表
當你拉開條bolt
見到個叉氣位
條bolt又只可以拉開d屎咁多
即時脫毒
條煲唔係行全程

如果同班好腳打全Gbb game, 呢支野十飛夠用

要嚟打game有鏡果支真係比較好用

我試過落場用,真係幾有趣味架,對家一見我開始瞄就縮埋,慌我一定打得中咁。不過自己縮埋果陣就要入定彈,要帶個loader係身
引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-3-2015 00:37 發表

支鏡好在倍數低,真槍都吾預你狙好遠(勁人例外)

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

呢枝個bolt 係咪拉唔倒全行程?
塑膠戰隊

氣bolt只係拉好小,手拉要等其他師兄解答

印象中插不了彈橋,差一兩cm

《河湟有感》司空圖

彈弓行程長好多因為要拉後條彈弓嘛,但係一jam就死得,成支拆開先fix到

發新話題