發新話題

岩岩買既marui glock17打左半夾個滑架就裂?

岩岩買既marui glock17打左半夾個滑架就裂?

幾個鐘前買既,唔係打左一夾都無就爆滑架啊嘛

入面換左aka擊鎚組,宜家應該點做?thank you sso much

OMG...

參考:
一條新膠SLIDE 100 左右, 槍街有售
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 tinyau1134 於 6-5-2015 23:44 發表
OMG...

參考:
一條新膠SLIDE 100 左右, 槍街有售
我係台灣買,100蚊唔係貴,但係無理由咁快爛架嘛,我見其他師兄話打咗5,60夾先爆

順手換條金屬slide啦, 如 PGZ
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 6-5-2015 23:53 發表
順手換條金屬slide啦, 如 PGZ
請問大概幾錢到,同埋SAI個隻slide有咩廠出過呢?
非常感激

反正都到喱一步 平平地換條PGC好過

引用:
原帖由 sam524 於 6-5-2015 23:56 發表
反正都到喱一步 平平地換條PGC好過
雖然講係咁講,但係估唔到咁快爆囉,會唔會係擊鎚組問題

我反而想知點樣打先爆到e個位
我生得聰明得罪你咩!!!

其實係睇人品架.... 始終係膠,換都係時間問題.
比較關心師兄你枝槍係台灣本地買??

回覆 5# 的帖子

http://goods.ruten.com.tw/item/show?21511657969169
呢隻有埋鏡....
SAI 架同枝槍既價錢唔係差好多......

引用:
原帖由 kongchak 於 7-5-2015 00:09 發表
其實係睇人品架.... 始終係膠,換都係時間問題.
比較關心師兄你枝槍係台灣本地買??
唉,自問人品唔差....
係呀係台灣買,因為我係個邊讀書

回覆 11# 的帖子

握個手.
邊間... 畢業番去可能有點濕濟...
我諗住郵寄番去/速遞

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 7-5-2015 00:03 發表
我反而想知點樣打先爆到e個位
我估係個擊鎚組問題,同埋我想問下全原裝個陣唔夠力射係咪因為支氣氣壓太高

引用:
原帖由 kongchak 於 7-5-2015 00:24 發表
握個手.
邊間... 畢業番去可能有點濕濟...
我諗住郵寄番去/速遞
我嗰間南台科大....支槍玩到四年先算

引用:
原帖由 ivanl123 於 6-5-2015 23:58 發表

雖然講係咁講,但係估唔到咁快爆囉,會唔會係擊鎚組問題
可能係運 可能係馬記問題 我唔敢肯定
我早排買左支馬記s70 佢d亞鉛內件成色都有問題
原來應該係黑色 但變左啡色 仲要一pat pat咁
但其實正常就唔會咁爆 咩問題我都答你唔到

發新話題