發新話題

岩岩買既marui glock17打左半夾個滑架就裂?

引用:
原帖由 kongchak 於 7-5-2015 02:09 發表
http://goods.ruten.com.tw/item/show?21438243209222
感覺上個sell屎搵你沖營業額…
馬記擊鎚夏天卜唔開應該係真既
4000槍 公價泥 個擊鎚組唔知,steel應該唔會差得去邊。
換埋條架啦 上露天申個會員搜下有冇m你 ...
我有露天account呀,但係條架同支槍差唔多價錢sosad

引用:
原帖由 sam524 於 7-5-2015 00:31 發表

可能係運 可能係馬記問題 我唔敢肯定
我早排買左支馬記s70 佢d亞鉛內件成色都有問題
原來應該係黑色 但變左啡色 仲要一pat pat咁
但其實正常就唔會咁爆 咩問題我都答你唔到
我諗緊係咪台灣代工之後qc差左
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ivanl123 於 7-5-2015 02:16 發表

唉……第一次買槍都俾人fake,咁師兄覺得滑架裂關唔關hammer組事?
hammer 應該打爛housing / 飛機座先

打爛slide機會微, 但都唔排除有可能  

btw, 點解唔上網爬下文先, 而家s.a. 果支抵玩過馬記好多

引用:
原帖由 ivanl123 於 7-5-2015 02:18 發表

我有露天account呀,但係條架同支槍差唔多價錢sosad
或者你試下搵新北幫你係香港訂條平金架

回覆 33# 的帖子

已網購

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 7-5-2015 02:22 發表

hammer 應該打爛housing / 飛機座先

打爛slide機會微, 但都唔排除有可能  

btw, 點解唔上網爬下文先, 而家s.a. 果支抵玩過馬記好多
Sa 即係咩?我諗住日本野QC OK 架嘛

呢個位爆真係第一次見

不過膠架係好睇運,我五支glock
最快爆0個隻只打了兩匣,打完儉查時發現滑架頭裂開
最耐爆那個打了超過5000飛都冇事,之後換金架

PGC 滑架係最經濟,係色唔準,睇你介唔介意
p 記 (唔識串) 貴PGC 50%,色準
唔記得咩牌 SAI 架,好貴(HKD1600),但好靚,幾重手............

三隻幾乎零工差 (就算有都極少位置執),大家質量就差唔多

回覆 36# 的帖子

引用:
原帖由 ivanl123 於 7-5-2015 02:25 發表

Sa 即係咩?我諗住日本野QC OK 架嘛
stark arms/ vfc

qc係ok既, 所以我覺得今次爆滑架係意外

而馬記都講左, 佢地既槍只打134a

話說,我兩支Marui glock跟左我5-7年
未換過擊鎚彈弓,除左幾次出outdoor 3X度試過打滿gas頭兩下唔響

滑架始終要換,但改左滑架就最好執順佢先打啦

引用:
原帖由 kongchak 於 7-5-2015 02:27 發表
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... page%3D1&page=2

好棒棒的
露天嗎?

回覆 41# 的帖子

露天搜尋 sai即可…

引用:
原帖由 kongchak 於 7-5-2015 02:32 發表
露天搜尋 sai即可…
見到了,唉…有金架重平過marui,早知………

引用:
原帖由 ivanl123 於 7-5-2015 02:33 發表

見到了,唉…有金架重平過marui,早知………
但係馬記可以砌到自已滿意

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 7-5-2015 02:35 發表

但係馬記可以砌到自已滿意
首先要有錢……但我冇sosad買左就算

發新話題