發新話題

岩岩買既marui glock17打左半夾個滑架就裂?

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ivanl123 於 7-5-2015 02:36 發表

首先要有錢……但我冇sosad買左就算
我都冇所以賣左

之後整左支vfc去感受平淡的快樂

當然中間有d小插曲

就係e支粉紅色既野

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 7-5-2015 02:38 發表

我都冇所以賣左

之後整左支vfc去感受平淡的快樂

當然中間有d小插曲

就係e支粉紅色既野
好cute,呢支係26定係27,另外請marui同v記打落手感差別大唔多呢

引用:
原帖由 ivanl123 於 7-5-2015 02:39 發表

好cute,呢支係26定係27

開頭覺得手槍長d型, 而家覺得愈短愈好

特別打cqb果陣, 短手槍比到安全感我

差別在於vfc blow back 細d, 同埋唔順, 不過彈道同射程都拍得住馬記, 餵重彈(0.3上)更佳

如果追外觀既, vfc玩過會沉船

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 7-5-2015 02:41 發表

開頭覺得手槍長d型, 而家覺得愈短愈好

特別打cqb果陣, 短手槍比到安全感我
26係咪得marui有出過

引用:
原帖由 ivanl123 於 7-5-2015 02:44 發表

26係咪得marui有出過
we, ksc 都有

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 7-5-2015 02:45 發表

we, ksc 都有
早知上嚟問下巴打們先買…

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 7-5-2015 02:45 發表

we, ksc 都有
我想問下呢如果v記果支,想加trijicon RMR 係咪要另買滑架

引用:
原帖由 ivanl123 於 7-5-2015 02:49 發表

我想問下呢如果v記果支,想加trijicon RMR 係咪要另買滑架
rmr要等佢出slide

for 馬記果d我唔肯定用唔用得番

既然你都買左馬記, 你就用佢打住先, 感受下咩係天堂

同埋, 如果你想馬記手槍長命, 未打壞都唔好搞火控飛機座果d

除非你好有信心

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 7-5-2015 03:02 發表

rmr要等佢出slide

for 馬記果d我唔肯定用唔用得番
其實我把Glock都係諗住用嚟打ipsc,咁我應該買多隻膠slide,定係上金好呢請問thank you

引用:
原帖由 ivanl123 於 7-5-2015 03:05 發表

其實我把Glock都係諗住用嚟打ipsc,咁我應該買多隻膠slide,定係上金好呢請問thank you
打住膠slide, 再儲錢買條靚少少既金slide

pgc, 吉打, sd e3間我都玩過(對sai無愛所以冇買as同ace1arms)

pgc, 條數靚, 夠平, 不過料麻麻

sd, 預左要執, 係大執, 不過執完好好打, 價錢貴pgc一d

吉打, 早期果d麻麻, 而家cnc果d幾好的, 價錢又貴過sd一d

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 7-5-2015 03:13 發表

打住膠slide, 再儲錢買條靚少少既金slide

pgc, 吉打, sd e3間我都玩過(對sai無愛所以冇買as同ace1arms)

pgc, 條數靚, 夠平, 不過料麻麻

sd, 預左要執, 係大執, 不過執完好好打, 價錢貴pgc一d

吉 ...
我係間槍鋪見到得一隻Glock slide,又唔知咩牌子…
同埋想問下呢我換左hammer組之後,cocking果陣要大力啲係咪正常呢thx

引用:
原帖由 ivanl123 於 7-5-2015 07:50 發表

我係間槍鋪見到得一隻Glock slide,又唔知咩牌子…
同埋想問下呢我換左hammer組之後,cocking果陣要大力啲係咪正常呢thx
換左hammer組後cocking重左係正常的
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 7-5-2015 09:21 發表

換左hammer組後cocking重左係正常的
但係佢hammer down果陣要好大力先可以cock到槍,定係個hammer組啲位唔岩

發新話題