65 12345
發新話題

夏季,秋季,冬季外殼

夏季,秋季,冬季外殼

夏季外殼,料薄,夠通爽,淨重2磅

秋季外殼,厚料,唔太焗,淨重4磅

冬季外殼,超厚料,保温,淨重6磅

where is it from ??

could cummerbund of the blackwater pc be taken away while the blackwater pc still function like the design of eagle pc w/c?  Thank you for your attention.

請問冬季果件叫咩名?
我怕我愛上了...
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 zachary 於 31-10-2007 00:32 發表
請問冬季果件叫咩名?
我怕我愛上了...
愛上果件不如愛上...

註: 以上圖片轉載from militarymorons.com 特此鳴謝!!

引用:
原帖由 vwetdog 於 31-10-2007 14:13 發表

愛上果件不如愛上... 呢件

http://www.imagestation.com/picture/sraid225/pd96c7d2b11460c08f4 ...
SPIES....呢件我望到頸都長...
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 vwetdog 於 31-10-2007 14:13 發表

愛上果件不如愛上... 呢件

http://www.imagestation.com/picture/sraid225/pd96c7d2b11460c08f4 ...
有得買先講....

回覆 #9 saikeung23 的帖子

有generation 2......

引用:
原帖由 Kira 於 31-10-2007 21:39 發表
有generation 2......
師兄......去邊可訂到呀????

回覆 #9 saikeung23 的帖子

中毒身亡
真的太吸引,但不適合香港用...
太熱...

引用:
原帖由 0608 於 31-10-2007 23:24 發表
中毒身亡
真的太吸引,但不適合香港用...
太熱...
師兄: 其實件野比起其他PC涼好多架!!! 佢既design係好挺好硬身+人體工學設計,穿著時有啲位(e.g.心口位)係有些少離身架,呢點有兩個好處:

(1) 離身可透風,所以涼啲。
(2) 於中彈時PC同身體之間的些少空間可卸掉一點子彈的衝擊力。

引用:
原帖由 saikeung23 於 31-10-2007 20:35 發表

有得買先講....
唉... 而家無得買囉... 又要NSN#,又要unit證明,又係custom-fitting...得個恨字...

師兄們, 小弟財疏學淺。借問聲呢幾件毒物出於邊個潮流品牌呢??

65 12345
發新話題