發新話題

夏季,秋季,冬季外殼

引用:
原帖由 fatboyman 於 7-11-2007 11:53 發表
依度幫到你
www.ur-tactical.com

或者去 依bay 都有
Thanks a lot.

引用:
原帖由 bigp 於 8-11-2007 16:49 發表

Thanks a lot.
you're wellcome.

引用:
原帖由 fatboyman 於 9-11-2007 10:30 發表

you're wellcome.
really wanna order one.......

引用:
原帖由 zachary 於 6-11-2007 23:57 發表
話時話...師兄你係自己訂番黎定點?

我見好多外國網都有...計番都幾平...

好似你件Blackwater IO Plate carrier with Cummerbund
係www.optactical.com 賣得好平下...
不過出面買就過$1500
師兄,仲有運費呢?
件Blackwater IO Plate carrier賣USD$133,
但運費要收USD$60,Total USD$193,簽卡兌8,
193 X 8 = HKD$1544

引用:
原帖由 fire23wong 於 7-11-2007 20:34 發表

呢間信唔信得過 同 ship唔shipHK架哥哥

thx
一定shipHK,皆因係HK出貨.....

引用:
原帖由 bigp 於 9-11-2007 14:41 發表

really wanna order one.......
放心去馬啦,唔介意[名牌子虛榮]問題的話,
OPS d野抄得唔錯,用料足,至少會用ITW扣先啦~
最谷氣係呃運費,明明HK寄HK,但就收海外運費......

HK寄HK
有門市賣就正AR

引用:
原帖由 agrippa 於 10-11-2007 10:49 發表
HK寄HK
有門市賣就正AR
九龍城-土瓜灣

回覆 #36 d.s 的帖子

D.S.
Nice MC load out.

引用:
原帖由 d.s 於 10-11-2007 02:15 發表

放心去馬啦,唔介意問題的話,
OPS d野抄得唔錯,用料足,至少會用ITW扣先啦~
最谷氣係呃運費,明明HK寄HK,但就收海外運費......
其實OPS 係 o羊 牌子黎架

引用:
原帖由 藍血人 於 10-11-2007 12:46 發表

九龍城-土瓜灣
o個度係車房o黎o架!

OPS d 嘢.......
真品價錢, 老翻質素....

想請問, ptmm 師兄點解會咁清楚 ops 野 d 價錢和質素, 是否都有買黎用呢 ?

引用:
原帖由 ptmm 於 11-11-2007 14:46 發表
OPS d 嘢.......
真品價錢, 老翻質素....
貴就係貴,但又不致於老翻質素

小弟當日誤買一條OPS field pants..... 同CP過條比完全係兩個世界...
但OPS收緊正版價錢bor.....

發新話題