發新話題

夏季,秋季,冬季外殼

引用:
原帖由 ptmm 於 12-11-2007 22:51 發表
小弟當日誤買一條OPS field pants..... 同CP過條比完全係兩個世界...
但OPS收緊正版價錢bor.....
正版的1/3價錢

引用:
原帖由 藍血人 於 12-11-2007 23:07 發表

正版的1/3價錢
兩年前: 正版的90%價錢
因為以家正版貴咗, 所以變咗做正版的1/3價錢

引用:
原帖由 ptmm 於 12-11-2007 22:51 發表
小弟當日誤買一條OPS field pants..... 同CP過條比完全係兩個世界...
但OPS收緊正版價錢bor.....
??OPS field pants??有出過咩??
OPS Combat Pants就見過,OPS field pants真係未見過,佢官網都唔見....
post張相睇下點衰法吖師兄~

引用:
原帖由 ptmm 於 13-11-2007 00:18 發表

兩年前: 正版的90%價錢
因為以家正版貴咗, 所以變咗做正版的1/3價錢
嘩~咁冇得好講喎,九九年入一手滙豐同而家都冇得比啦~

引用:
原帖由 d.s 於 13-11-2007 00:40 發表

??OPS field pants??有出過咩??
OPS Combat Pants就見過,OPS field pants真係未見過,佢官網都唔見....
post張相睇下點衰法吖師兄~
佢地以前係ebay有賣, 條field pants比咗人lu...

引用:
原帖由 d.s 於 13-11-2007 00:42 發表

嘩~咁冇得好講喎,九九年入一手滙豐同而家都冇得比啦~
甘滙豐個價係值ga ma...
其實以家ebay個價係炒價... 你用返CP網頁個價比, 就會明白

有隻鷹又點??一樣冇質素保證!
左右扣唔同款,唔同廠,顏色左右唔同咪照出貨~!

引用:
原帖由 ptmm 於 13-11-2007 00:49 發表

甘滙豐個價係值ga ma...
其實以家ebay個價係炒價... 你用返CP網頁個價比, 就會明白
滙豐個價咪又係炒出嚟~~!
CP網頁個價?算把啦~只怪佢冇中標,中咗咪有大把平貨玩law......

引用:
原帖由 d.s 於 13-11-2007 00:57 發表

滙豐個價咪又係炒出嚟~~!
CP網頁個價?算把啦~只怪佢冇中標,中咗咪有大把平貨玩law......
無計lar, 唯有挨貴貨

呢件野叫乜名..AND 邊間出GA..有無LINK啊

引用:
原帖由 d.s 於 14-11-2007 22:58 發表
http://www.gunvest.com/shop_index.php
師兄 你影既個D相仲吸引個佢個官網D相

引用:
原帖由 agrippa 於 15-11-2007 10:24 發表

師兄 你影既個D相仲吸引個佢個官網D相
.....oh~thx~!!

http://www.ur-tactical.com/index.php?cPath=23

哇..條褲有得買?? usd150...??

引用:
原帖由 agrippa 於 15-11-2007 22:56 發表
http://www.ur-tactical.com/index.php?cPath=23

哇..條褲有得買?? usd150...??
有.........不過原全係兩回事呢

發新話題