49 1234
發新話題

求ching 們比間改槍良心店我

求ching 們比間改槍良心店我

有支marui vsr 10 pro 想改彈弓,將力改為1.5j,大約幾$?

我一直都係19/F買槍改槍,雖然有好多C兄對佢有說話,不過我覺得19/F個Ben師父吾會呢呃人,雖然講野好難聽(我有一次拿次AresAW338手拉找佢,佢X左我半個鐘話支野吾得,之後吾肯改==),係改左有用佢會改,改左有風險佢點都吾會改,不過如果上去叫佢改野一定要樣樣問清楚價錢,因佢會成日問你要吾要咩,之後一次過先同你計錢
我過人經驗,我由一開始打番Wargame到依家都係佢到買同改野,我只可以講我覺得Ok,就連叫番我打Wargame個同事都一直叫我吾好去,不過依家都做左常客

希望C兄比多D意見

講多句,Ben師父可能係口嗅,不過佢真,佢可能比其他師父貴,不過佢改完吾需要擔心,我依家成隊Team都係係佢度補給

ok,thankyou ching

19f 忠義行???

引用:
原帖由 louis265 於 21-5-2015 10:40 發表
19f 忠義行???
煙廠街興發19/F,名吾記得...==

Ben師傅就...買可以係佢度買, 整可以係佢度整..
.不過無事無幹拎去改就最好唔好搵佢...
佢整槍(維修)算係有一手, 係佢度買槍都算係平...問佢野都好肯答~

之但係隊友們既槍拎上去改, 出事要返上去整既機會率頗高...可能隊友同呢位師傅唔夾LA~

同埋唔知係咪槍街改槍都係咁...改完無得拎返自己D原裝件...

元朗合益二樓長毛叔可能係最有涼心!有套餐組合!

引用:
原帖由 rho837 於 4-6-2015 17:58 發表
元朗合益二樓長毛叔可能係最有涼心!有套餐組合!
嘩師兄咁害人,想佢比人鬧死咩
人地講明玩新仔,你去到佢一試知你乜都唔識實玩死你

好既師父通常都唔會叫你換呢樣換果樣
除非換左真係好好多

半條槍街都係不x知所謂,整下玩具槍有幾巴X弊。。。玩具之嘛駛乜咁X寸咁欺客!

人地鬼佬整真槍都無咁寸,又吾係乜野精密機械耐壓器件!有人比錢你扭下鑼絲咪執X到咯!

我就係受吾到D閒氣先自己整,咪又係有天有海有地!

師兄換野可以自己試下,只要零件無爛無吾見就得了!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 cyl198911 於 4-6-2015 21:14 發表

嘩師兄咁害人,想佢比人鬧死咩
人地講明玩新仔,你去到佢一試知你乜都唔識實玩死你
你知道條友有幾神!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-6-2015 22:39 發表
半條槍街都係不x知所謂,整下玩具槍有幾巴X弊。。。玩具之嘛駛乜咁X寸咁欺客!

人地鬼佬整真槍都無咁寸,又吾係乜野精密機械耐壓器件!有人比錢你扭下鑼絲咪執X到咯!

我就係受吾到D閒氣先自己整,咪又係有天有 ...
SO師傅講得無錯, 有時真係覺得貼錢買難受,
倒不如自己試下整下享受交學費既過程

SO師傅幾時開間workshop小弟一定黎支持下
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 rho837 於 4-6-2015 23:02 發表

你知道條友有幾神!
如果試下拎支文具鋪槍比佢整會點呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 5-6-2015 08:43 發表

SO師傅講得無錯, 有時真係覺得貼錢買難受,
倒不如自己試下整下享受交學費既過程

SO師傅幾時開間workshop小弟一定黎支持下
啱喏玩槍個陣,我買支AK都係俾人改過—次,以後都係自己改番!換條彈弓收250?!我自己吾順氣試下。。。挑,原來咁簡單,熟哂裝砌就自己整了。

我吾識改到好叻,但壞左可以整番好!有彈弓既四驅車姐嘛!反正有YouTube 片教路驚乜野!

又吾見四驅車有師傅改車。換吾難,自製零件先難!但你又見過班友整零件嗎?!

努力啦各位!吾明上泥問,呢度充滿熱心高人。。。除左我呢個新手
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

49 1234
發新話題