發新話題

求ching 們比間改槍良心店我

當年老莫又係態度衰,我先自己直接係烏克蘭入貨!咪仲好過求佢!

有幾多師兄咪又係受吾住大兵氣,自己番美佬野!

呢度D人吾寸得吾激得架!

所以佢地生意差,係自己攞泥!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

我見過一個小朋友之前上網做啲GEAR及氣槍配件賣買!有次他不小心留底左本數篿在車內!我望望!嘩!有一年佢生意額有七位數字!當然生意額唔代表利潤!有咁大生意額係暗示密食當三番!證明有市場!也證明廣華人搵唔小!

引用:
原帖由 rho837 於 5-6-2015 11:10 發表
我見過一個小朋友之前上網做啲GEAR及氣槍配件賣買!有次他不小心留底左本數篿在車內!我望望!嘩!有一年佢生意額有七位數字!當然生意額唔代表利潤!有咁大生意額係暗示密食當三番!證明有市場!也證明廣華人 ...
唔好咁大聲,執到軍火集團本數簿一定會被追殺,快d交俾國際刑警等佢地派人保護你

好下次再拾到佢本數!第一時間燒左佢!以免野殺生之禍!

[quote]原帖由 sovietarmy2012 於 5-6-2015 10:26 發表
當年老莫又係態度衰,我先自己直接係烏克蘭入貨!咪仲好過求佢!

有幾多師兄咪又係受吾住大兵氣,自己番美佬野!

呢度D人吾寸得吾激得架!

所以佢地生意差,係自己

講得好
偽君子!永遠虛偽!

我咁耐只係幫襯過大冰兩次咁大把!

朋友話唔俾光頭仔揾過一次笨唔算係廣華客!所以我都幫襯過光頭一次!

引用:
原帖由 rho837 於 5-6-2015 11:10 發表
我見過一個小朋友之前上網做啲GEAR及氣槍配件賣買!有次他不小心留底左本數篿在車內!我望望!嘩!有一年佢生意額有七位數字!當然生意額唔代表利潤!有咁大生意額係暗示密食當三番!證明有市場!也證明廣華人搵唔少
你漏左隻字

我冇手藝,囉螺絲批都會跌落地,鑽窿變左做掘窿
咁咪唯有請教下啲師傅,啲師傅聽到我想曲面上螺絲時第一時間大叫冇可能
又話冇手藝做唔到,有手藝冇機都係做唔到,有機度唔到位都係做唔到。
大佬,我上粒螺絲咋喎,講到我逆天而道咁

引用:
原帖由 Lolanto 於 5-6-2015 14:30 發表

你漏左隻字
噴一支井勝M4(雙星漆)!三個月交貨!回家玩一日即甩油漆!最搞笑Magwell內同上身內見到報紙印!

他算當我老友!收我八千元!我朋友俾左一萬做同樣服務!

引用:
原帖由 rho837 於 5-6-2015 14:23 發表
我咁耐只係幫襯過大冰兩次咁大把!

朋友話唔俾光頭仔揾過一次笨唔算係廣華客!所以我都幫襯過光頭一次!
咁我真係一個新手小學雞了

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

最低死就係現在光頭見到我扮唔識! 但呀大老闆娘見到我打召呼之外重講左句好不好意思!細路仔唔識世界!我心想光頭重叫細路!你估佢重係青頭仔呀!

鼠眉鼠目下三白眼態度囂張。。。係佢㡬年前係外國某店翻貨勁,吾係人勁!我見過佢去美極街揾人車野

衰D講,DlY加老母照咁姐!

貨不㑹永遠過到關,老母不會與子同壽,DlY亦會大把人做到,至於錢,揾到五球但零技能,係香港都係無用既。

《河湟有感》司空圖

邊個係光頭仔

時代變左,槍街仲有大把人拎住玩具巧威威而昧於時勢。。堪悲!

奉勸各位學生哥同年青人,吾好當D行内人/師傅係神咁拜日日吹水,可以做個平等既朋友,但無錢比生意人做就係阻人揾食。青年人應善用靑春發展多元興趣,努力讀書工作溝女,世界非Wargame一種,海豹都有退役平凡人之日。至於無利益去幫D行內神人做野更要諗清楚!

玩具永遠進步的,將來搞掂生活有閒錢,月花數千都吾係乜特別野!

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-6-2015 12:08 發表
時代變左,槍街仲有大把人拎住玩具巧威威而昧於時勢。。堪悲!

奉勸各位學生哥同年青人,吾好當D行内人/師傅係神咁拜日日吹水,可以做個平等既朋友,但無錢比生意人做就係阻人揾食。青年人應善用 ...
今次你翻說話真係好過睇相佬話你個樣勁過李加成!

世界好細! 原來當年呀老闆娘佢係我朋友同事! 我退休朋友又係佢過氣上司既上司! 重知做人就係咁...光頭拿我銀包內八千走...出街飲個茶又收翻封大利是! 我重封一封老毛俾光頭仔做當年佢娶妻人情!   

老闆娘就真係"石"個仔! "石"到O!

發新話題