發新話題

求ching 們比間改槍良心店我

光頭仔仲有招叫貨不對版,
或者來料加工偷龍轉鳳

引用:
原帖由 goodsmile 於 6-6-2015 12:55 發表
光頭仔仲有招叫貨不對版,
或者來料加工偷龍轉鳳
麥砵Trigger Guard! 我俾隻真佢裝落支M4度!之后我自己拆槍洗甩光頭噴既雙星漆!才發覺隻Enhance Trigger Guard 唔咪麥砵!係假貨!

引用:
原帖由 rho837 於 6-6-2015 12:30 發表

今次你翻說話真係好過睇相佬話你個樣勁過李加成!

世界好細! 原來當年呀老闆娘佢係我朋友同事! 我退休朋友又係佢過氣上司既上司! 重知做人就係咁...光頭拿我銀包內八千走...出街飲個茶又收翻封大利 ...
嘩!你識巧多水生朋友喎

乜佢結左婚,睇吾出。。。亳不成熟。

我聽過人地比個真EO踢佢裝,三四年後終於整好,回番個假既比人!!!

佢老母背後不停同個仔拆鑊!唉!養佢一千日,扣血九百九!

迷途知返啦!哀哉!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

光頭話說想開間咖啡室!如果係真的就祝福他們成功!咖啡棟人點都唔會勁過砌槍棟人!飲一杯滴滴香加化學劑都未必即出事卦!

不如開酒吧啦,有人脈

賣雀巢利潤大定假酒大

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-6-2015 12:08 發表
時代變左,槍街仲有大把人拎住玩具巧威威而昧於時勢。。堪悲!

奉勸各位學生哥同年青人,吾好當D行内人/師傅係神咁拜日日吹水,可以做個平等既朋友,但無錢比生意人做就係阻人揾食。青年人應善用 ...
但係又咁講喎SO C父
當年屍A經理湯咪同CA去申請個Q嘜之後情況係好左既...,誋起十年前,廣華友真係串到核爆,鐘意就點下你,唔鐘意直頭趕客
我十年前重係中3,吔吔嗚,幾乎比人點,比多倍錢,係有師兄睇唔過眼出聲我先知差啲中招,可憐師兄比人趕(小)走

SO C父重有冇門喎,我想入套俄軍 GORKA 3或者Surpat

引用:
原帖由 rho837 於 6-6-2015 14:39 發表

麥砵Trigger Guard! 我俾隻真佢裝落支M4度!之后我自己拆槍洗甩光頭噴既雙星漆!才發覺隻Enhance Trigger Guard 唔咪麥砵!係假貨!
好彩師兄損失吾大
有人比佢換走左套正廠USSR AKM護木加木托
分分鐘比佢賣走埋都吾出奇

係今日態度係好左,不過仍要發聲,希望買賣雙方反省。

我地做人對事吾係為左攞Q嘜,賣身也好賣車也好賣玩具都好。。。始終係修養第一。

《河湟有感》司空圖

我只玩蘇聯野,吾玩俄佬野。

《河湟有感》司空圖

我只用AK47, AK74, AK105, AMD65類型AK槍!唔理大陸仔,前穌維拉共和國, 米佬老翻, 變種AK(SIG556, Gali.....)我一定買來收藏!

我讀書果時支FAMAS同G3SG1都係係博事買, 無中過伏
雖然依家間野仲係度, 不過感覺好似咩野買GUM, 所以最後都係去左第二間.....

我地講講下,樓主一定好擔心

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-6-2015 00:48 發表
我地講講下,樓主一定好擔心
何包有錢唔洗擔心! 擔心都冇用! 除非唔玩槍!

好有point!有時行過D舖,見到D十幾廿歲后生仔,當D舖人真係神咁拜,乜哥前乜哥后,說話間流露住強烈既鞋油味!
基本禮貌係要有,但吾好擺到對方咁高高在上,不用妄自菲薄!
引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-6-2015 12:08 發表
時代變左,槍街仲有大把人拎住玩具巧威威而昧於時勢。。堪悲!

奉勸各位學生哥同年青人,吾好當D行内人/師傅係神咁拜日日吹水,可以做個平等既朋友,但無錢比生意人做就係阻人揾食。青年人應善用 ...

引用:
原帖由 Ang123456 於 9-6-2015 20:11 發表
好有point!有時行過D舖,見到D十幾廿歲后生仔,當D舖人真係神咁拜,乜哥前乜哥后,說話間流露住強烈既鞋油味!
基本禮貌係要有,但吾好擺到對方咁高高在上,不用妄自菲薄!

突然想翻起仙G!

發新話題