發新話題

求ching 們比間改槍良心店我

元朗合益二樓長毛叔可能係最有涼心!有套餐組合!

引用:
原帖由 cyl198911 於 4-6-2015 21:14 發表

嘩師兄咁害人,想佢比人鬧死咩
人地講明玩新仔,你去到佢一試知你乜都唔識實玩死你
你知道條友有幾神!

我見過一個小朋友之前上網做啲GEAR及氣槍配件賣買!有次他不小心留底左本數篿在車內!我望望!嘩!有一年佢生意額有七位數字!當然生意額唔代表利潤!有咁大生意額係暗示密食當三番!證明有市場!也證明廣華人搵唔小!

好下次再拾到佢本數!第一時間燒左佢!以免野殺生之禍!

我咁耐只係幫襯過大冰兩次咁大把!

朋友話唔俾光頭仔揾過一次笨唔算係廣華客!所以我都幫襯過光頭一次!

引用:
原帖由 Lolanto 於 5-6-2015 14:30 發表

你漏左隻字
噴一支井勝M4(雙星漆)!三個月交貨!回家玩一日即甩油漆!最搞笑Magwell內同上身內見到報紙印!

他算當我老友!收我八千元!我朋友俾左一萬做同樣服務!

最低死就係現在光頭見到我扮唔識! 但呀大老闆娘見到我打召呼之外重講左句好不好意思!細路仔唔識世界!我心想光頭重叫細路!你估佢重係青頭仔呀!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-6-2015 12:08 發表
時代變左,槍街仲有大把人拎住玩具巧威威而昧於時勢。。堪悲!

奉勸各位學生哥同年青人,吾好當D行内人/師傅係神咁拜日日吹水,可以做個平等既朋友,但無錢比生意人做就係阻人揾食。青年人應善用 ...
今次你翻說話真係好過睇相佬話你個樣勁過李加成!

世界好細! 原來當年呀老闆娘佢係我朋友同事! 我退休朋友又係佢過氣上司既上司! 重知做人就係咁...光頭拿我銀包內八千走...出街飲個茶又收翻封大利是! 我重封一封老毛俾光頭仔做當年佢娶妻人情!   

老闆娘就真係"石"個仔! "石"到O!

引用:
原帖由 goodsmile 於 6-6-2015 12:55 發表
光頭仔仲有招叫貨不對版,
或者來料加工偷龍轉鳳
麥砵Trigger Guard! 我俾隻真佢裝落支M4度!之后我自己拆槍洗甩光頭噴既雙星漆!才發覺隻Enhance Trigger Guard 唔咪麥砵!係假貨!

光頭話說想開間咖啡室!如果係真的就祝福他們成功!咖啡棟人點都唔會勁過砌槍棟人!飲一杯滴滴香加化學劑都未必即出事卦!

我只用AK47, AK74, AK105, AMD65類型AK槍!唔理大陸仔,前穌維拉共和國, 米佬老翻, 變種AK(SIG556, Gali.....)我一定買來收藏!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-6-2015 00:48 發表
我地講講下,樓主一定好擔心
何包有錢唔洗擔心! 擔心都冇用! 除非唔玩槍!

引用:
原帖由 Ang123456 於 9-6-2015 20:11 發表
好有point!有時行過D舖,見到D十幾廿歲后生仔,當D舖人真係神咁拜,乜哥前乜哥后,說話間流露住強烈既鞋油味!
基本禮貌係要有,但吾好擺到對方咁高高在上,不用妄自菲薄!

突然想翻起仙G!

講真就連C高啲服務.......

其實最好既師傅就係自己!

放膽整! 初期一定整花整壞.......慢慢啲工具多啦齊啦, 上左手就OK啦!

發新話題