23 12
發新話題

COLT廠破產

COLT廠破產

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

好似post錯版, 請版主代move
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

好咼! 死左之後 COLT logos 任抄啦!

引用:
原帖由 rho837 於 15-6-2015 17:49 發表
中國Colt 仲唔死

又有BLOG話根據"局內人"消息, 唔係真

應該係破產保護令希望債務重组,不過都死啦輸左張army contract 又冇咩新產品死得.而家玩ar15梗係沄fn 花la

破產保護,近年比人打到pk,連軍方張單都無左,都幾難救

引用:
原帖由 rho837 於 15-6-2015 17:49 發表
依家都任抄啦!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

都叫威過啦。不過以後D軍版AR唔係刻馬仔有D睇唔慣

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-6-2015 20:00 發表

依家都任抄啦!
Cybergun 買左colt 依家冇人敢出

Cybergun破產就好了
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-6-2015 23:40 發表
U記都冇咁寸
Cybergun 一破產應該會有好多好野出
Fn,colt

No Worry, US government will print more money and save Colts. Inflation to other country only. haha

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-6-2015 23:40 發表
係就皆大歡喜lu

3月先o係大馬玩過佢地產品……

23 12
發新話題