發新話題

[VFC] V記正式推出mk18 gbb 2015 [37樓更新圖]

引用:
原帖由 怒人甲 於 25-7-2015 10:24 發表

遲吓入多支Vfx m4a1 ris 軍版 XD
我都係想入多呢一支,如果仲有折,折後@@(﹪, 真係平過我們牌添

引用:
原帖由 RCman 於 25-7-2015 10:41 發表

我都係想入多呢一支,如果仲有折,折後@@(﹪, 真係平過我們牌添
甘底∼^_^ E 記最平甘(好小去)
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 25-7-2015 10:49 發表

甘底∼^_^ E 記最平甘(好小去)
昨日係果道打量左好耐
MK12 #!^), MK18 tan @**), M4A1 RIS @%%), VR16 @@))
全部再有九折

回覆 134# 的帖子

搞2支方仗應該都有發k
如果係投入v記應該碌k有靚骨連刻字
應該下支都係開始玩V記

引用:
原帖由 gainax 於 25-7-2015 13:01 發表
搞2支方仗應該都有發k
如果係投入v記應該碌k有靚骨連刻字
應該下支都係開始玩V記
可能小弟支方丈好大方
上身rail裝ARMS mount太實,
小弟吾敢mount入去,怕mount吾返出呢
==============================
那些年v記 mk18 mod1 AEG裝EOTECH 553已經幾fit
2015 gbb上身都好fit ,直上直洛無壓力,

==============================
ps:以上只代表本人意見純粹狗UP,請方丈勿小題大作

回覆 140# 的帖子

其實方仗唔係唔好。對比其它貴左D咁。做埋刻字基本加幾百至一千 正常都過四K。我諗砌支有v記外殼質數既Mk18/Mk12連字可能伍k

師兄們, 你地支MK12落咩鏡呀? 小弟仲諗緊入手邊支??

V 記不論m4/ 416 唯一缺點條bolt 頂螺絲好易鬆,得一行半牙左右,不過新bolt 冇拆過通常都還ok 實
你的日子如何,你的力量也必如何

依興趣的MK12及MK18都已經賣曬啦
未買打算去買的師兄可能會失望!

引用:
原帖由 RCman 於 25-7-2015 17:09 發表
俾聽電話條友仔玩死,冇得買平嘢
Are You Ready ?!

引用:
原帖由 garyyanykw 於 25-7-2015 17:14 發表

俾聽電話條友仔玩死,冇得買平嘢
九折所以今個月軍費超資都要再沖多一支 M4 RIS

引用:
原帖由 怒人甲 於 25-7-2015 16:45 發表
V 記不論m4/ 416 唯一缺點條bolt 頂螺絲好易鬆,得一行半牙左右,不過新bolt 冇拆過通常都還ok 實
Bolt頂引管位果件?

引用:
原帖由 RCman 於 25-7-2015 17:09 發表
唔係嘛咁快。。
次次平野都冇我份 唔通要等下年復活節

引用:
原帖由 gainax 於 25-7-2015 17:42 發表

唔係嘛咁快。。
次次平野都冇我份 唔通要等下年復活節
拾四樓95折羅

回覆 149# 的帖子

唔了。九五折唔平得幾多。同埋。。。槍呢D野我信E何B多D。。

發新話題