發新話題

[VFC] V記正式推出mk18 gbb 2015 [37樓更新圖]

想請問尼支野較hop-up 係咪要拆handguard?

引用:
原帖由 Epxaiual 於 19-7-2015 11:22 發表
想請問尼支野較hop-up 係咪要拆handguard?
唔洗,hop up,菊花座下底用六角匙教
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 18-7-2015 01:50 發表
剛入手,有誠意
而家唔係得黑色DD骨?  師兄對呢支MK18有咩評價?

回覆 89# 的帖子

E記可能係台灣親自入手再寄過來?即水貨?
14F可能係港貨掛

引用:
原帖由 gainax 於 20-7-2015 07:47 發表

可以講冇野攪,即打blowback 幾爽,auto ,準又遠,鍾意可以換粒靚D的5.1 膠。我依家打算賣晒D WA system 系統,剩玩Vfc

引用:
原帖由 gainax 於 20-7-2015 07:47 發表

一向支MK18 MOD1都唔係得黑色DD骨
所以撞埋沙色先零舍靚~

引用:
原帖由 gainax 於 20-7-2015 07:50 發表
E記可能係台灣親自入手再寄過來?即水貨?
14F可能係港貨掛
唔知呢...不過槍呢家野, 水唔水貨都唔太緊要~
反正出得黎既野都係一樣~

引用:
原帖由 怒人甲 於 20-7-2015 09:08 發表

可以講冇野攪,即打blowback 幾爽,auto ,準又遠,鍾意可以換粒靚D的5.1 膠。我依家打算賣晒D WA system 系統,剩玩Vfc
搵粒靚膠不是問題...5.1膠搵粒靚既真係易到爆~
反而到而家都唔識如果用5.1HOPUP膠, 想換精密管係跟咩SYSTEM搵咩牌子先搵到條長既精密管??

引用:
原帖由 stevechau 於 20-7-2015 10:32 發表

搵粒靚膠不是問題...5.1膠搵粒靚既真係易到爆~
反而到而家都唔識如果用5.1HOPUP膠, 想換精密管係跟咩SYSTEM搵咩牌子先搵到條長既精密管??
唔知楓葉得唔得呢?!

回覆 99# 的帖子

我已經諗緊會唔會係要買支VSR-10既內管返黎鋸短佢...

回覆 95# 的帖子

我都得返兩支WA,己經玩到悶改到冇野好改決定轉其它系統,一直睇好方仗同V記
方仗己有淨返新既V記未玩過, 既然好左咁多一於出糧扑鎚, 一早留返個井記CQB前節係度一雞兩味

槍問題?正常?

頭先發現支野唔可以「揭開」 分解睇一睇 原來條bolt入唔晒上身 打開時會頂住
請問各位師兄咁係正常定點?
兩張圖比較 上WE 下VFC

引用:
原帖由 nathan852 於 20-7-2015 19:58 發表
頭先發現支野唔可以「揭開」 分解睇一睇 原來條bolt入唔晒上身 打開時會頂住
請問各位師兄咁係正常定點?
兩張圖比較 上WE 下VFC
?1
? ...
佢條煲凸出D好似係防止Buffer撞到粒卡掣

設計應該係咁........

未出M4軍版,得SABER 果陣上14樓見到個STAFF 手痕自己拆左SABER 支demo bolt 裝落 支old版 MK18 display到,都係唔可以轉出黎,要2條pin 拆哂出黎先裝到

Mk12出左。有冇師兄問過14F咩價位? 4百多美刀

發新話題