發新話題

[VFC] V記正式推出mk18 gbb 2015 [37樓更新圖]

引用:
原帖由 gainax 於 21-7-2015 23:06 發表
Mk12出左。有冇師兄問過14F咩價位? 4百多美刀
Are You Ready ?!

回覆 106# 的帖子

咁又真係唔貴WOR...

貴左好多。以前374美刀。印像2發XX。而家425

我係咁諗...3200係市場係咪搵到支一樣質素既MK12先??

支Mk12

家陣E仔做9折 即係3千唔駛 仲唔dog rush?

早知買遲一個禮拜

引用:
原帖由 nathan852 於 24-7-2015 00:01 發表
/revision/latest/scale-to-width-down/209?cb=20110316172005

早知 ...
正合此意....可惜

未出糧呀hi

[local]1[/local]
引用:
原帖由 nathan852 於 24-7-2015 00:01 發表
/revision/latest/scale-to-width-down/209?cb=20110316172005

早知 ...
折扣後平到一隻匣有多
一鎗三匣價,十分低買

附件

24-7-2015 15:17

今期VFX 的確走出左, 希望水準KEEP 住上..........
你的日子如何,你的力量也必如何

我枝VR16買左唔夠2星期,係家玩下,岩岩發現單連發好似已經蝕左,開槍仲有單連發,但粒制撥去單發唔會KICK住

引用:
原帖由 kira1004 於 24-7-2015 16:25 發表
我枝VR16買左唔夠2星期,係家玩下,岩岩發現單連發好似已經蝕左,開槍仲有單連發,但粒制撥去單發唔會KICK住
29 件粒彈弓仔同粒插肖有冇走到位??

附件

24-7-2015 16:34

引用:
原帖由 怒人甲 於 24-7-2015 16:34 發表

29 件粒彈弓仔同粒插肖有冇走到位??
已解決,彈弓掉了入面

附件

24-7-2015 17:01

引用:
原帖由 kira1004 於 24-7-2015 16:50 發表

已解決,彈弓掉了入面
彈弓仔個位試下落小小 GHK 油. "漿"注佢就冇甘易走位

引用:
原帖由 怒人甲 於 24-7-2015 17:05 發表

彈弓仔個位試下落小小 GHK 油. "漿"注佢就冇甘易走位
原裝handgirp冇呢個洞,而家換左handgirp有呢個洞,彈弓唔夠長,佢自已直接跌左去handgirp到

引用:
原帖由 kira1004 於 24-7-2015 17:06 發表

原裝handgirp冇呢個洞,而家換左handgirp有呢個洞,彈弓唔夠長,佢自已直接跌左去handgirp到
搵野頂反高佢啦...

一日未裝好D假野
   都吾會有教好訓

附件

24-7-2015 17:29

發新話題