發新話題

[VFC] V記正式推出mk18 gbb 2015 [37樓更新圖]

引用:
原帖由 jn_jona 於 23-6-2015 00:32 發表
Dd ris ii黎講應該kfc最靚仔
可惜無散賣
我選擇200蚊買條國產野再成支槍噴沙做舊化   國產野都有marking
味道啊麻

引用:
原帖由 jn_jona 於 23-6-2015 13:25 發表

佢果隻dd ris ii聽講d色最似,夠深色
Madbull好似太令
Alien同大龍都有出,但無人講
色我就唔係好識分啦
唯有影張相俾師兄過過目
反正我都會噴色

次次UP圖都要降低品質
袋住先啦

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-6-2015 09:55 發表

舊化左之後都ok
200蚊係邊到買咁底啊?
唔敢答
唔擔保岩數
但我裝落隻we身係用到

引用:
原帖由 stevechau 於 24-6-2015 11:21 發表

老實講...V記MK18 MOD1我都望穿秋水等左新版好耐...
覺得靚到曾經有一兩次爭D忍唔住舊版都買左先...
價錢既野...不妨同舊版直接對比下先...

之前普通M4RIS 14樓賣2650...而家賣2300
之前MK18平版印象中就 ...
vfc原裝個殻係幾靚既
不過要認真搞埋marking都係揀白身做深刻算啦

引用:
原帖由 gainax 於 1-7-2015 08:16 發表
易千伍左右
話說416 2015見到易千碌有都有  
VR16有片睇,好似幾爽下
https://www.youtube.com/watch?v=sqkNxGwEC_4
拍片就梗係爽啦
BTW有樣野好想知
VFC D M4匣可唔可以跌匣
我意思之前見FD 用...要用手蚊隻匣先甩到

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 5-7-2015 18:16 發表

啞鉛同鋼重量唔係差好多
但鋼實淨好多既
不過唔怕撞爛其他野既話

引用:
原帖由 stone515 於 5-7-2015 23:27 發表
授權刻字DD 9"戰術軌道系統,新款Military軍事鈦黑色。
DX版配備全鋼製附件,10.5吋鋼製外管、鋼製防火帽 。
鋼製射擊選擇鈕、鋼製彈匣釋放鈕、鋼製扳機、CQD鋼製槍背帶環

耳仔位即係咩@@?
唔知有冇師兄可以磅下支槍話我知幾重呢

引用:
原帖由 gainax 於 27-7-2015 18:00 發表

支M4改短管加M2鏡己經係老MK18 ,
我支MK12...等下次
A1身對於MK18 MOD0是很重要的說

發新話題