51 1234
發新話題

[VFC] V記正式推出mk18 gbb 2015 [37樓更新圖]

v 記D外表無得頂, 而家15版可用真數尾通同神奇夾加持好值得入手
最想佢做返2012版隻Colt灰。等左兩年幾終於穩定v記算係真心想做好D槍 必入

v記啱啱出左呢兩支野

係最新版新夾。個價錢唔錯。似乎VR系列係想同我們豬皮玩低價路線
如果係冇花就最好

附件

24-6-2015 06:25

24-6-2015 06:25

我hi。總之等多陣唔入咁多豬豬k夾。冇得返轉頭

以前隻MK18成支個色水無得頂,

而家2015睇相好似無咁靚, 幾時出? 睇過實物睇下點先

唔係啊。。2014MK18 印象中好似賣易發XX。唔好比佢炒價

回覆 22# 的帖子

第一水貴版好似35XX。全鋼掣鋼內件。
第二水就平版。應該同2014 416差唔多內件?
最新就而家。做返2014個價就好啦。416都冇加個價
希望出齊所有型號。Mk12個D一定要出返啦。同埋M 4應該做返M 4夾殼就最好

回覆 29# 的帖子

易千伍左右
話說416 2015見到易千碌有都有  
VR16有片睇,好似幾爽下
https://www.youtube.com/watch?v=sqkNxGwEC_4

回覆 34# 的帖子

有試打? 下次要玩返兩夾先

引用:
原帖由 stone515 於 2-7-2015 17:58 發表

14樓即場試 大約1.4J左右

其實搭配Eotech 最好,不過冇水 ;l ...
咁快有1.4咪好。通常大場1.5之內。 師兄覺得支野點

v 記支亞鉛煲好似冇咁易爆, 换左鋼煲小心個身越打越鬆

引用:
原帖由 stone515 於 5-7-2015 22:40 發表
但我發現支MK18 上下槍身唔算好合得好埋,遲D補相,似乎係預左位比佢震??

但今次要讚下V記,全部用哂鋼制小零件,選擇掣確實不走位, 新槍買番黎都有哂rail covers(開盒已裝好) ,棍仔, 除左燈,鏡,槍帶 都冇野好換。;vv ...
全部小零件係鋼? 咁低? 以前DX版收3千5
師兄打開個上身睇下係咪新版? 個耳仔位舊版係凹左

回覆 55# 的帖子

都好啦有唔少小零件鋼做。買過一Set鋼掣先知幾貴

引用:
原帖由 stone515 於 11-7-2015 19:28 發表
今日行過E興趣......
V記M4 RIS GBB DX版 $2500
      MK18 MOD 1 GBB DX版 $2890

DX版即係除BOLT之外全鋼內件?
獨立序號....授權刻字.......新版416匣.......

看看K記同方仗牌....
K記M4 RIS 賣2690, 跟 ...
V記淨個殼同內構都值收藏回票價,市面最像真既模型,當然個1比1操作槍天價,而家仲解決左氣化問題加上用料同設計好左,除非有咩大問題出現,唔係就好睇又有得爽
KFZ 用來落場實用最好,如果花太多錢整靚外表,我怕到時唔會捨得拎落場整衰佢。。
至於方仗。。首先要克服夾重,然後再執好個Hopup先,外觀我覺得介乎係V記同我們之間,其它中規中距啦整體叫

回覆 60# 的帖子

方仗鐵夾E何B資料寫6百幾,V記印象中4百左右
其實夾多重一公斤唔係話唔掂,而係越重裝係背心到壓係心口加上熱先難頂
所以我都係買件土兜裝夾解決呢個問題

回覆 63# 的帖子

大熱天時真係越輕裝越好 ,而家返而想砌返支栗米鋁管M4黎衝,帶多個20外管上身做狙,一日玩兩樣正

51 1234
發新話題