發新話題

[WE] SCAR H.....

引用:
原帖由 matthong 於 25-6-2015 23:33 發表
槍$20xx, 匣$3xx
二k咁正? 但士加原装個尾好肉酸。出另一個尾就正。唔記得叫咩尾
始終大夾要長身先好睇

回覆 31# 的帖子

原装尾成個水鞋個款 呢隻尾我覺得好睇。唔知係師兄講個隻

附件

26-6-2015 02:59

回覆 36# 的帖子

馬沙達尾?唔怪得咁熟。士加外型其實唔差,但D配件硬係唔好睇。本身槍身大個尾又做咁大好肥仔。。師兄改個支仲夾

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 27-6-2015 00:48 發表

以前d人成日話, 氣槍性能同像真就好似魚同熊掌一樣, 2個只能活一個

但係而家vfc做到啦, 差we
以前都可以做到只係將個波比左玩家DIY,而家開通左自由發揮,互相拎經驗先進步得快,我們算係咁。做起左品牌出新野但個價仲係依然咁大眾化 比D時間,話哂第一水。。。

回覆 69# 的帖子

我諗士加可以用返個份內件先冇再像真設計過,  M14MP 5都係像真內構。冇一間可以同v記比尺吋同內構像真,佢有真野廠支持。。印象v記好似聽人講過直頭有代工真野。。

回覆 73# 的帖子

以前D料都Ok。亞鉛就亞鉛膠就膠,最膠既係設計。。G36MP5M4舊代都漏氣到暈,入面構做出事率高,416斷尾通M 4爆上身,G 36mP 5問題多。。 而家改好哂先真正值得入手

回覆 76# 的帖子

個時台灣個邊好多師兄又講又相,而家全部都改返正常。我當時都係見到爆身先未入

見到有師兄落場用。好大聲連射爽

引用:
原帖由 Dave 於 29-6-2015 09:49 發表

哇... 二千蚊加幾草,又7.62 夠霸氣,外觀型內部靚連射爽音爆勁,仲等嘜野?
落場後先發現。。。玩輕D好。。士加重唔好了

回覆 94# 的帖子

幾克先士加H夾

回覆 96# 的帖子

算輕。。。我個日4隻M 4夾一個成7百克加上三十幾度陽光下唔係講笑

引用:
原帖由 Dave 於 30-6-2015 10:26 發表

所以我成日話gbb 匣重基本上係死罪...
因此自己對 ksc 的槍完全不會諗,槍重拿在手還好,匣重掛在身浪浪下仲要玩伏玩趴真係玩自己。
夏天狽重磅當然辛苦,就算冬天都係,身上重一斤,行動慢一分也。
當然如果 ...
KSZ 軍夾5百幾克但入到40粒,圍返人地得30粒同35粒其實可以叫帶少隻都得可以接受
7百克對比我們3XX克差唔多一倍又真係太過份, 當然我好讃成400克左右入到40飛,五隻有200飛先2kg鬆D
好實用,

而家我覺得實用性反而豬P軍版M4夾, 50飛480克, PMAG都唔錯39飛
我們最輕但彈少D都OK, 馬記印像中好似有4~50飛?唔過500克又係有得諗

其實重唔係咁大問題, 重+熱先死 , 而家支槍都係用鋁件膠托落場實際D
249個DJ大專用

發新話題