發新話題

[KSC/KWA] 第三支KWA M4

引用:
原帖由 dunkermutombo 於 6-9-2015 20:50 發表

師兄用邊款加長管4寸?有咁輕
條加長管係我個friend 係佢支DTW 電槍到拆比我, 咁岩佢用鋁制同埋係14mm CCW 牙. 無修直上

附件

6-9-2015 22:55

改裝完成的LM4

引用:
原帖由 jacko 於 4-9-2015 21:16 發表

原廠?如果原廠我好早之前喺14/F買過
係咪version 1?幾錢?

引用:
原帖由 hoperper 於 6-9-2015 22:55 發表

條加長管係我個friend 係佢支DTW 電槍到拆比我, 咁岩佢用鋁制同埋係14mm CCW 牙. 無修直上
Ver 2 冇CNC鋁上身,否則再輕D!

引用:
原帖由 8609 於 7-9-2015 22:49 發表

Ver 2 冇CNC鋁上身,否則再輕D!
2 一定係鋁O架wo
好似WE 先係可能用亞沿身

引用:
原帖由 8609 於 7-9-2015 22:46 發表

當然唔係version 1 啦, version 1 係三片式上下身

V2 係兩片式, 價錢方面而家應該係 $2780
條骨係個friend 放比我, 所以平O既
改到而家咁樣, 都係大約$4000 多少少.
我換埋RA 6.01 管同 RA 膠, 已經好好打, 1.8J 爽打60米

引用:
原帖由 hoperper 於 7-9-2015 23:31 發表

當然唔係version 1 啦, version 1 係三片式上下身

V2 係兩片式, 價錢方面而家應該係 $2780
條骨係個friend 放比我, 所以平O既
改到而家咁樣, 都係大約$4000 多少少.
我換埋RA 6.01 管同 RA 膠, 已經好好打 ...
我問既係冇marking下身,唔係成槍…………
條骨咪我放比你囉……

引用:
原帖由 8609 於 7-9-2015 22:46 發表

Yes, $5XX
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

我都係打ksc m4
不過係舊版,想買多支砌多份upper都難

引用:
原帖由 8609 於 7-9-2015 23:36 發表

我問既係冇marking下身,唔係成槍…………
條骨咪我放比你囉……
耶..原來你用呢個網名

引用:
原帖由 里安 於 8-9-2015 11:14 發表
我都係打ksc m4
我有套上下身

引用:
原帖由 hoperper 於 8-9-2015 22:16 發表

耶..原來你用呢個網名
唔好亂講野呀!

支野間唔中一插匣/打左一飛就會噴哂D氣, 會係咩問題?

引用:
原帖由 dunkermutombo 於 4-10-2015 21:00 發表
支野間唔中一插匣/打左一飛就會噴哂D氣, 會係咩問題?
Check左組飛機有冇損壞先,通常係飛機同bolt冇往後走,冇推下粒disconnector所以長噴氣

其實想問下咩係"三片式上下身"同"兩片式"?

同埋Ver.2一體式上身即係點?可以換魚骨嗎?

引用:
原帖由 里安 於 8-9-2015 11:14 發表
我都係打ksc m4
有個貓仔(C.A.T.)牌子,有出CNC的Ver-1 Upper receiver,這是我的KWA M4

發新話題