18 12
發新話題

[Inokatsu] ino2014版飛機,爽打一問

ino2014版飛機,爽打一問

小弟最近入左支2104 ino M4, 事關爬文見到2010 m4 有爆飛機情怳出現,但後期個飛又好似改善左
請問小弟需唔需要換左飛機
同埋,如果想爽打仲有咩零件要換?
岩岩入左GBB坑,支ino質感真係好正

附件

18-7-2015 14:58

如果換就換隻GNP 膠既黑飛機
你的日子如何,你的力量也必如何

公起師兄入手 。用得#成通常一闊三大,真鏡真骨通常走唔甩
掉左隻鋁飛機用豬皮黑飛機,飛機入面裝粒正壓零件
煲拆走重鎚, 撃鎚彈弓同回膛彈弓用埋豬皮。
夾都係豬皮有力。基本上正正常常一雞爽清三十飛冇難度

落場既話可以比水换走Hopup同內管。原裝冇效果的

多謝師兄回覆
而家有番啲方向
真品我等汁好曬內部野先
隨時妺仔大過主人😂

引用:
原帖由 kit882003 於 18-7-2015 17:17 發表
多謝師兄回覆
而家有番啲方向
真品我等汁好曬內部野先
隨時妺仔大過主人😂
妹仔大過主人婆是必然的

引用:
原帖由 kit882003 於 18-7-2015 17:17 發表
多謝師兄回覆
而家有番啲方向
真品我等汁好曬內部野先
隨時妺仔大過主人😂
基本上配支aimpoint 加個QD mount 已經大過主人婆....

引用:
原帖由 gainax 於 18-7-2015 17:05 發表
公起師兄入手 。用得#成通常一闊三大,真鏡真骨通常走唔甩
掉左隻鋁飛機用豬皮黑飛機,飛機入面裝粒正壓零件
煲拆走重鎚, 撃鎚彈弓同回膛彈弓用埋豬皮。
夾都係豬皮有力。基本上正正常常一雞爽清三十飛 ...
http://shop.ehobbyasia.com/gandp ... e.html#.VapDLSqqqkp
揾到全部都係正壓,冇負壓

如果井勝想爽打

火控係台灣果套, 火控彈弓係gp, 回鏜彈弓係gp, buffer都係gp偷輕

飛機係膠, gp的, 要執先上到
塊片都係膠, 都要執

除左blow back細左, 其他都爽

*匣用gp pmag

我生得聰明得罪你咩!!!

如果想玩2味, prime身是可以既, 不過後pin要磨走d(唔好嘗試用gp條pin, 唔岩數既)

但聽過路邊消息話井勝身d數唔係支支一樣都唔同, 所以有風險

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 18-7-2015 21:42 發表
如果井勝想爽打

火控係台灣果套, 火控彈弓係gp, 回鏜彈弓係gp, buffer都係gp偷輕

飛機係膠, gp的, 要執先上到
塊片都係膠, 都要執 ...
出氣咀已變形

井成只要换而豬皮野己0k。想進一步爽就要開始執野了
我支己執到上左神仙,整好哂返而咁靚唔想再打費事再整花佢

引用:
原帖由 FunggI 於 18-7-2015 23:51 發表

出氣咀已變形
係, 因為jam彈, 4舊水呀...

不過冇理到照打

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 19-7-2015 00:13 發表

係, 因為jam彈, 4舊水呀...

不過冇理到照打
搶錢架。4舊水我都入過幾隻
但又冇咩好替換品。。AGN 又有冇師兄用過。聽講ok

引用:
原帖由 gainax 於 19-7-2015 00:25 發表

搶錢架。4舊水我都入過幾隻
但又冇咩好替換品。。AGN 又有冇師兄用過。聽講ok

聽講e隻幾好, 但香港唔知邊度有, 見d人都係上大陸買

另外試過能量...切左好多野都唔順, 應該講打唔起

回覆 14# 的帖子

呢隻好似叫XYZH? 一直買唔到...很想要吧 淘bo唔知有冇?
能量唔好提...入過兩隻, 飛機頭做大左直頭入唔到落槍膛到 , 執得黎都蚊訓又唔平...

18 12
發新話題