發新話題

[others] 迷 92FS

回覆 15# 的帖子

個盒上面有銀色VERSION 個BOX 可TICK
會唔會入貨就唔知LU

睇落係唔錯,可惜我對手槍冇感
JJ army係咪原17樓,家下21樓果間?

金屬? 膠?

回覆 18# 的帖子

金屬 至於係邊隻, 我唔識分

跟馬記舊system ???

引用:
原帖由 tf141 於 2-8-2015 18:08 發表
跟馬記舊system ???
馬記舊system
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

Marui匣用唔用到?
引用:
原帖由 jacko 於 2-8-2015 18:34 發表

馬記舊system

引用:

馬記舊system
見佢有HOP-UP....仲以為新SYSTEM添

引用:
原帖由 48191 於 2-8-2015 20:20 發表
Marui匣用唔用到?
WE,KJ匣可用,馬記唔知

整左支回家.....仲上左槍燈先

附件

2-8-2015 22:07

點解唔整新system呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 3-8-2015 09:20 發表
點解唔整新system呢
如果有一大批死貨,雕下marking又再攪下包裝有新出路⋯⋯⋯⋯⋯⋯咁緊係唔用新系統啦⋯⋯⋯我估

引用:
原帖由 jacko 於 3-8-2015 09:58 發表

如果有一大批死貨,雕下marking又再攪下包裝有新出路⋯⋯⋯⋯⋯⋯咁緊係唔用新系統啦⋯⋯⋯我估
咁又係喎, 蝕少少好過成批貨報廢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

仲有人玩92
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:

馬記舊system
咁收得皮.......

發新話題