發新話題

想自己改mp5j做1.9焦耳...

想自己改mp5j做1.9焦耳...

1.使唔使換個摩打同電?
2.除左彈弓之外有d咩重要既野係一定要換埋?
3.用咩彈弓好?(1.9焦耳)
4.人地改同自己改分別要幾錢?(大約)

thank you

打死人咩....
先撩者賤,打死無怨。

其實做乜要咁大力

我唔係用黎落場玩
只係有時係屋企無野做覺得悶就攞出黎打下罐

買兩支0.95J,跟注打佢兩鎗,咁咪1.9J囉

屋企無野做覺得悶就攞出黎打下罐都唔洗改槍啦....

可能人地屋企大呢....
大到要用1.9j ge鎗打~
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

現在d人就係咁著重火力,不重視技術

皇家空軍

橫店唔帶出街, 不如改到JJ以上, 午餐肉罐都射穿...

17.嚴禁間接或直接討論任何改裝 2J 以上之話題!

係屋企打罐用1.9j...執彈執到傻吧?

引用:
原帖由 42195run 於 6-11-2007 22:12 發表
我唔係用黎落場玩
只係有時係屋企無野做覺得悶就攞出黎打下罐
好明顯樓主另有所途.....

引用:
原帖由 golliwog19 於 6-11-2007 22:59 發表

好明顯樓主另有所途.....
個理由幾有新意...

就算我個理由有幾唔合理都好,我唸你地上面班人都應該尊重下我既決定
你地唔答我無所謂,我又唔係想改過火
玩威力唔代表無技術,唔通支槍少過1焦耳就叫玩得有技術?

引用:
原帖由 42195run 於 6-11-2007 23:21 發表
就算我個理由有幾唔合理都好,我唸你地上面班人都應該尊重下我既決定
請問打下罐要乜技術
定係你想打動物?

引用:
原帖由 42195run 於 6-11-2007 23:21 發表
大家好尊重你,希望你三思先回post ja...你唔好咁火啦...

發新話題