發新話題

想自己改mp5j做1.9焦耳...

你俾個咁新奇0既理由出黎, 人地只係懷疑你個動機0者
邊度有唔尊重你0既決定?
又無人質疑你0既技術....
無啦啦你又拉埋技術層面出黎講...
唔係又想拉起大細力同技術層面0既"討論"黎轉移話題下話...?

引用:
原帖由 42195run 於 6-11-2007 23:21 發表
就算我個理由有幾唔合理都好,我唸你地上面班人都應該尊重下我既決定
你地唔答我無所謂,我又唔係想改過火
玩威力唔代表無技術,唔通支槍少過1焦耳就叫玩得有技術?
嗯,可能樓主未打過game,所以不明白他們的怨恨.(誠然,我也是其中一隻怨靈.)
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

回覆 #13 42195run 的帖子

但係起屋企到玩,有冇需要用咁大力?
如果到時粒彈打爛D野同埋反彈彈到自己就唔好喇

引用:
原帖由 42195run 於 6-11-2007 23:21 發表
就算我個理由有幾唔合理都好,我唸你地上面班人都應該尊重下我既決定
你地唔答我無所謂,我又唔係想改過火
玩威力唔代表無技術,唔通支槍少過1焦耳就叫玩得有技術?
好!! 無錯...
請所有人唔係答樓主問題,就唔好回覆喇!!

不過我強力建議樓主自己出槍街一轉即可~~

引用:
原帖由 42195run 於 6-11-2007 20:40 發表
1.使唔使換個摩打同電?
2.除左彈弓之外有d咩重要既野係一定要換埋?
3.用咩彈弓好?(1.9焦耳)
4.人地改同自己改分別要幾錢?(大約)

thank you
呢啲係道問無人答架!
去鎗店問啦!我念會有好多推介比你

咁呢個POST 要轉去氣槍維修站了...

引用:
原帖由 於 6-11-2007 23:28 發表
你俾個咁新奇0既理由出黎, 人地只係懷疑你個動機0者
邊度有唔尊重你0既決定?
又無人質疑你0既技術....
無啦啦你又拉埋技術層面出黎講...
唔係又想拉起大細力同技術層面0既"討論"黎轉移話題 ...
係識尊重人就唔會句句駁住哂
我只係想自己試下改槍,有咩問題?
唔係我無啦啦拉埋技術層面出黎講,而係有某d人話<現在d人就係咁著重火力,不重視技術>#8
唔清楚既唔應追返之前d post

Final Remind:

我對呢個討論區d人真係好失望!
唸住有問題想請教下人,點知無人幫到我,仲比人排斥
唔通我改到1.9焦耳就一定係壞事?
有讀過書既人應該知我宜家既心情,無讀過書既人睇完我呢段留言實會覺得好好笑

回覆 #22 42195run 的帖子

不過呢個的確係事實,點解唔著重技術,可能人地唔用黎上場,佢地先會追求威力上既快感
又或者有D新手既心態就係以為槍勁=人勁,諗少左一樣叫戰術既野,
又或者可能有D冇公德心既人改大力唔係純粹黎射靶,係用黎做城市獵人
所以咁多位版友先咁緊張你改1.9焦既動機,
就係近排有好多報紙新聞都有報導有關氣槍傷人案,希望你唔會係下一個城市獵人

引用:
原帖由 golliwog19 於 6-11-2007 23:40 發表
Final Remind:

真係''出槍街一轉即可''仲使討論區?
不過你個建議都幾好(最起碼我識尊重人)

引用:
原帖由 Northwood 於 6-11-2007 23:51 發表
不過呢個的確係事實,點解唔著重技術,可能人地唔用黎上場,佢地先會追求威力上既快感
又或者有D新手既心態就係以為槍勁=人勁,諗少左一樣叫戰術既野,
又或者可能有D冇公德心既人改大力唔係純粹黎射靶,係用黎做城 ...
係你心存惡念先唸到做城市獵人姐
好采我從未咁唸過
唔通威力同技術唔可以共存?

回覆 #27 42195run 的帖子

首先,我唔識你,我點知你會唔會講一套做一套?
自己有冇諗過做/做過城市獵人自己知自己事!唔需要理會人地點諗!
如果我唔知有城市獵人既話就唔會提出黎!
威力同技術唔可以共存呢樣野理論上係得,
只不過你枝槍越大力,同你玩既人就越少,你有幾好戰術都冇用

係屋企用打罐關技術咩事...?
定係你想係屋企打對面屋d罐

樓主
sorry
我地依度個個都係新手
解答唔到你的問題
你不如去uwantx forum 問
果到比較多老手
希望佢地解答到你的問題la

發新話題