發新話題

想自己改mp5j做1.9焦耳...

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 7-11-2007 00:25 發表

如果閣下真係讀過下書,唔知有無聽過"君子不立危牆下"呢?

你提出改1.9j係屋企打罐呢d咁有型既理由,比人質疑下都好正常遮...
後尾竟然扯扯下扯到去"讀過書未"呢個問題度,你就黎19歲?
你又知人地學歷有幾高?咁就話人地未讀過書?
我都係以為人地未讀過書姐,正如人地以為我攞支槍嚟射人

引用:
原帖由 42195run 於 7-11-2007 00:31 發表

我諗重點應該係個人點用支槍
就算攞支少於0.5j既槍嚟射人都係犯法,就算我唔改支槍攞去射人都係犯法
我就係覺得我宜家果支實在太弱,只係岩岩穿到一面罐,射程當然更加唔使講
如果唔改槍既 ...
一枝老原打到40米, 咁都唔夠既真係幫你唔到

話時話, 你點樣屋入面享受到1.9蕉既射程?

引用:
原帖由 伯言 於 7-11-2007 00:34 發表

我只係唔享受宜家支槍既威力...ok?

引用:
原帖由 42195run 於 7-11-2007 00:36 發表

我只係唔享受宜家支槍既威力
哦...力就力啦, 又拉射程入去講

引用:
原帖由 伯言 於 7-11-2007 00:38 發表

哦...力就力啦, 又拉射程入去講
力唔夠射程會遠嗎?

回覆 #43 42195run 的帖子

我睇完FNP90xvhk既post之後,如果改枝槍去1.9焦黎打罐,而又起屋企到玩,
我都諗到的確係會被人懷疑你會起屋入面"狙"樓下D人
你話就話到明係起屋企打罐
重點就係大家唔知你係點既人,恐怕你會行動與說話不一
其次,你要諗下起屋入面用1.9焦打罐既安全問題

我最後想問既問題係:咁多位會唔會攞支槍去射人?

引用:
原帖由 Northwood 於 7-11-2007 00:40 發表
睇完FNP90xvhk既post之後,都諗到如果改枝槍去1.9焦黎打罐,而又起屋企到玩,
的確係會被人懷疑你會起屋入面"狙"樓下D人
你話就話到明係起屋企打罐
重點就係大家唔知你係點既人,恐怕你會行動與說話不 ...
拿拿拿,唔好拉我落水呀,我無話過我懷疑有人會係屋企狙人云云...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

[quote]原帖由 42195run 於 7-11-2007 00:43 發表
我最後想問既問題係:咁多位會唔會

引用:
原帖由 42195run 於 7-11-2007 00:43 發表
我最後想問既問題係:咁多位會唔會攞支槍去射人?
opps...我成日係鳳園射我d朋友嫁

回覆 #53 FNP90xvhk 的帖子

哈哈,我只係將佢推論出另一個說法姐

回覆 #52 42195run 的帖子

會,不過係打wargame既時候

引用:
原帖由 Northwood 於 7-11-2007 00:47 發表
會,不過係打wargame既時候
我係指唔係打wargame既時候(既然咁多人以為我會做城市獵人)

[quote]原帖由 Kane 於 7-11-2007 00:45 發表

小弟打game時會

引用:
原帖由 伯言 於 7-11-2007 00:34 發表

射罐是要1.9J力度的

發新話題