發新話題

想自己改mp5j做1.9焦耳...

引用:
原帖由 42195run 於 7-11-2007 00:14 發表

無讀過書既人仲未搞清楚問題既重點
如果閣下真係讀過下書,唔知有無聽過"君子不立危牆下"呢?

你提出改1.9j係屋企打罐呢d咁有型既理由,比人質疑下都好正常遮...
後尾竟然扯扯下扯到去"讀過書未"呢個問題度,你就黎19歲?
你又知人地學歷有幾高?咁就話人地未讀過書?
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 Northwood 於 7-11-2007 00:40 發表
睇完FNP90xvhk既post之後,都諗到如果改枝槍去1.9焦黎打罐,而又起屋企到玩,
的確係會被人懷疑你會起屋入面"狙"樓下D人
你話就話到明係起屋企打罐
重點就係大家唔知你係點既人,恐怕你會行動與說話不 ...
拿拿拿,唔好拉我落水呀,我無話過我懷疑有人會係屋企狙人云云...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 42195run 於 7-11-2007 00:40 發表

力唔夠射程會遠嗎?
咁要睇你咩叫"夠",咩叫"遠"喇

引用:
原帖由 42195run 於 7-11-2007 01:29 發表

但係威力愈勁既槍實射得愈遠
你不妨試下搵支拆走左hop up既底邊力槍,同一支原裝marui比一比射程

引用:
原帖由 於 7-11-2007 01:49 發表
識話人每句都駁某人又何嘗不是每POST 都在兜...
每回一次POST 都加一D CONDITION 落去為求下一個POST 可以理直氣壯...
之前又話要射程,比人問兩問又變左威力,明明射程唔一定要加威力就可以增加,但又搬出"撇除其他因素之下...威力越大射程越遠..."
即係:
A:打劫銀行有錢賺呀
B:唔打劫銀行都可以賺錢架喎
A:但係撇除其他因素,打劫得越多銀行,就賺得越多錢架喎
B:????????????...................

引用:
原帖由 VEC 於 7-11-2007 01:55 發表
D彈飛得遠但唔準, 有咩用呢?
當俾個貼士, 在下支G3用原裝管用2面力, 一換精密管就有底中力, 咁係咪大力左呀?
你有無超超超精密管先~佢睇黎要一換管變1.9j力喎~

引用:
原帖由 於 7-11-2007 01:58 發表

咁用精密彈啦
你要唔要,我免費"筆"一大袋比你

引用:
原帖由 42195run 於 7-11-2007 02:07 發表

你好似仲未明...
簡單d講句,你想快高長大就要食多d野,當然仲要早睡早起,多做運動(其他因素)
如果你唔食野,淨早睡早起,多做運動,你估會唔會快高長大?
我已經講到好簡單,希望你明(我唸我都係希望下好喇)
既然閣下咁囂張...
咁就黎19歲既讀書人先生,您又對如何改大威力有咩見解呢?

發新話題