發新話題

[others] 人有我有,趕搭尾班車,FNX-45

引用:
原帖由 gabriel_wong 於 1-9-2015 13:34 發表
無知一問,至愛品牌姐係咩
張相有寫吖∼射手有售
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 1# 的帖子

姊係吾係完全直上, 咩都吾駛搞, 只係換長羅絲就掂呀?

引用:
原帖由 dingding1960 於 1-9-2015 15:34 發表
姊係吾係完全直上, 咩都吾駛搞, 只係換長羅絲就掂呀?
就上一頁所提,基本上直上,但由於FNX飛機座有凸位,如果唔介意就咩都唔洗攪,我自己就攝左EVA膠令到無左gap位
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 18# 的帖子

Thx 師兄!

早幾日明搶入!@))跟三支猛將

想問下 點解支槍會賣到!@)) 感覺已經唔平了

回覆 21# 的帖子

不算貴啦, 誠意之作
全新設計, AMBI CONTROL複雜左零件多左
又有埋跌管彈弓, THREAD PROTECTOR, SIGHT有白色INSERT, RMR COVER PLATE等等

引用:
原帖由 ayaka 於 2-9-2015 16:39 發表
不算貴啦, 誠意之作
全新設計, AMBI CONTROL複雜左零件多左
又有埋跌管彈弓, THREAD PROTECTOR, SIGHT有白色INSERT, RMR COVER PLATE等等
最貴我覺得都係在於full marking
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 2-9-2015 16:44 發表

最貴我覺得都係在於full marking
無MARKING的話, 自己去做又要洗幾舊

新手一問, 支黑色係唔係motify過,
同支沙色唔同? 謝謝  

想請問如果用咗Azimuth個鋁飛機咗同埋RMR mount, 仲落唔落到樓主師兄嗰隻red dot?

引用:
原帖由 bbelephant 於 2-9-2015 23:49 發表
想請問如果用咗Azimuth個鋁飛機咗同埋RMR mount, 仲落唔落到樓主師兄嗰隻red dot?
而a字牌果隻飛機座螺絲位係for普通red dot

RMR同普通red dot 螺絲位距離唔同

所以如果落rmr mount, 除非佢好似e款咁
?_ex=60x60

如果唔係只能選其一

呢隻只可用RMR?

好奇一問,呢支係咪1J樓下? 因為响某舖show出來的盒印住424fps, 定有咁大力咩?! thanks

引用:
原帖由 Ang123456 於 3-9-2015 11:58 發表
好奇一問,呢支係咪1J樓下? 因為响某舖show出來的盒印住424fps, 定有咁大力咩?! thanks
Speed :
424 fps / 130 ms 0.12
328 fps / 100 ms 0.20

Power :1 J
Range : 40 m
Capacity : NC bbs
Weight : 950 g
Length : 20 cm

http://www.cybergun.com/en/produ ... ctical-gbb-gas.html

發新話題