20 12
發新話題

俄國里海艦隊攻擊敘利亞反政府軍

俄國里海艦隊攻擊敘利亞反政府軍

巡航導弹
FBC1

俄式比較小見佢發射。
FBC1

普京大帝今次落重本喎........

俄佬今次會跌唔小。
FBC1

導彈唔用都會過期ga啦

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-10-2015 14:04 發表
導彈唔用都會過期ga啦
呢樣我又認同.....唔用又點知work 唔work....

中東的xx花革命,只有為人民帶來痛苦. 又成為美,俄的軍火試驗場
Thx for sharing

引用:
原帖由 kimkileo 於 8-10-2015 14:09 發表

呢樣我又認同.....唔用又點知work 唔work....
美佬公佈觀測數據,26支入面有4支無飛去敘利亞,飛佐去伊朗。

算係咁啦,話吾定係特登

今次宣傳同靠嚇意味非常重
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Hamlet 於 9-10-2015 10:28 發表

美佬公佈觀測數據,26支入面有4支無飛去敘利亞,飛佐去伊朗。
調頭飛去伊朗? 咁搞野。不過俄佬一直巳來在电子系統,導航這方面較弱,我記得十多年前大六從烏克蘭引入一批由坦克發射的制導炮弹,叫:紅土地,當解放軍試射後屌到拆天,命中率一成都無。
FBC1

補充:紅土地炮射導弹係蘇联時期産物。
FBC1

導彈偏離航道唔出奇,只係好奇伊朗又會咁順攤唔抗議,唔通俄佬炸敘利亞對佢有著數。

引用:
原帖由 FBC1 於 9-10-2015 11:43 發表

調頭飛去伊朗? 咁搞野。不過俄佬一直巳來在电子系統,導航這方面較弱,我記得十多年前大六從烏克蘭引入一批由坦克發射的制導炮弹,叫:紅土地,當解放軍試射後屌到拆天,命中率一成都無。
賣導彈犯規,吾小心跌左比伊朗吾犯規

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 geoprotex 於 9-10-2015 12:40 發表
導彈偏離航道唔出奇,只係好奇伊朗又會咁順攤唔抗議,唔通俄佬炸敘利亞對佢有著數。
伊朗同敍利亞friend泥架嘛,無俄伊,敍撑到咁耐

伊拉克都吾出聲,咁先令美帝最滾

《河湟有感》司空圖

20 12
發新話題