28 12
發新話題

KSC or KJW CZ75?

KSC or KJW CZ75?

好!費事開新post改改算了

想買CZ75但只有這兩間可以選擇

想問一下邊個有多D補品?

呢支個款正呀∼我好愛Tanfogilo既槍款,如果有鋼成槍出就必入。最好係行KJ 或 KWA系統。

呢支出左幾年了,我買過一支打co2,強力退堂但不耐操,力度僅底中。
FBC1

唔知佢個slide同下身岩唔岩ksc cz75用?

Answer myself

They are different company...

Tanfoglio系列
如果有刻字估計是全錯的
如果要將kwa/kj改到咁,如果沒睇錯cz75沒有預留裝鏡橋空間,就零件角度可能買kwc來拆件可能冇咁嬲,不過咁攪法……

小弟想搭單問下
近來搵到可以灌gas既樽仔,top gas再插入co2匣用得到嗎?
kwa和kj的cz75,應該怎樣選擇? kwa好像有傳會出連發版,kj似乎現在還有機會找到刻字版
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

Ksc會出連射版?

咁我仲買唔買kj版好

KWA KZ75 Full Auto版!!

睇黎都係要揀番KSC啦

到時匣應可共用

----------

不過由2014 1月話14年尾出到宜家都未出...

下圖是KWA最新的活動

右下個支係93R定KZ75 Full Auto?
(似係93R...)

右下角果支應該係93R
引用:
原帖由 Opica 於 11-10-2015 03:16 發表
KWA KZ75 Full Auto版!!

睇黎都係要揀番KSC啦

到時匣應可共用

----------

不過由2014 1月話14年尾出到宜家都未出...

下圖是KWA最新的活動
https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xa ...

Full auto版係咪取消左?

完全冇哂消息

(近來搵到可以灌gas既樽仔,top gas再插入co2匣用得到嗎?)
我的經驗是..只可用在冇blow back 的槍,如kwx941.和w知的左輪,
用我的FN57和P38試過..

好!費事開新post改改算了

想買CZ75但只有這兩間可以選擇

想問一下邊個有多D補品?

建議買KP09 Aplus 版...有咩壞可以直接同KJ 訂零件.
補品2間廠都唔多, 都係得槍管同HOP UP 膠果D.

我有一枝KJ

I have KJ too

附件

IMG_8199_大小 .JPG (52.96 KB)

12-10-2015 23:52

IMG_8199_大小 .JPG

IMG_8216_大小 .JPG (51.15 KB)

12-10-2015 23:52

IMG_8216_大小 .JPG

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 tf141 於 12-10-2015 23:20 發表
我有一枝KJ

點解唔換埋對grip啊
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

28 12
發新話題