17 12
發新話題

大改~~1秒4x發的2號波箱

引用:
原帖由 odaan 於 15-11-2007 00:36 發表

46 , 做法接近 , 但係龍哥鑼波箱 , 小弟鑼拉橋
請問如何鑼拉橋呢?

正!敬禮!

sys motor+GP box+First Gears+Deepfire+lithium battery+charger.....$2500+

亞龍哥

唔知有無低價,快快地頻setting介紹 ,我d戰友一秒20都走唔cheet勒.我用馬記.

引用:
原帖由 亞龍 於 18-2-2008 12:06 發表

CA平齒+GP M120 摩打+10.8-12v la............
set得好分分鐘過30........
即系用銅杯,老原天梯都得?
再請教一下
,小支鎗二号box(box 是舊式ver2 ics,其他馬記) 介子好難set,由其是傘齒,成日lock槍,我己用lock鉗夾實box先試轉d齒.
龍哥有何心得?是否傘齒用回膠杯都得?

其實小弟支aug玩左十年,在ver3 box有一定經驗,但ver2box是新手,好多齒看不到位,下下要砌好先知唔得

我開始有同感....汁餐死:x :x :x ----都唔arm位......

多謝板主!

ca 好似林d

GP 而家只有白色$120,同師兄你d籃色一樣ok ma?
Deefire $100同 army code $95 點睇呢

不過最重要是請教師兄傘齒點 set呢,  因為好可惡,睇吾到同摩打齒的關係:x

引用:
原帖由 亞龍 於 20-2-2008 01:07 發表

你都唔知我用邊隻...............
又何來講句勇氣可嘉呢?
邊隻甘正,講泥聼下 即買!

M190.........you mean 190% really, really...

引用:
原帖由 黑田一真 於 22-2-2008 06:18 發表

我硬係成日覺得鋰電好似會爆炸
你吾係唯一有呢種恐懼的...我用aug都吾敢用...我比較細膽..

引用:
原帖由 亞龍 於 22-2-2008 01:11 發表

我D M190 做黎去台灣打架嗎,台灣打20j架......................
佢地政府英明,知道有種人需要特別招待

引用:
原帖由 亞龍 於 19-2-2008 18:21 發表

我現在試用大陸仔的................
$3x...........
龍哥可否透露是何品牌?小弟arm arm需要買...夠平come come 地就得,9.6v 馬記摩2面..

勁....甘都搵到.....

引用:
原帖由 傑克上將 於 26-2-2008 14:20 發表
原力hk有賣丫!
反正都用緊行星1000+點解用埋佢天梯!|)
上將c hing
咁原力/ 行星hk邊度有呢?
or點訂?

引用:
原帖由 Char_aznabule 於 27-2-2008 22:00 發表
12v....好巨型.....
重幾重,用系輕槍好d (G36c,P90,AK beta , platic m4 etc.)

I use 10.8v large type.

17 12
發新話題