發新話題

大改~~1秒4x發的2號波箱

其實小弟支aug玩左十年,在ver3 box有一定經驗,但ver2box是新手,好多齒看不到位,下下要砌好先知唔得

引用:
原帖由 gunman 於 18-2-2008 16:30 發表

即系用銅杯,老原天梯都得?
再請教一下
,小支鎗二号box(box 是舊式ver2 ics,其他馬記) 介子好難set,由其是傘齒,成日lock槍,我己用lock鉗夾實box先試轉d齒.
龍哥有何心得?是否傘齒用回膠杯都得?
掉左個ICS波箱先講la...............
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

我開始有同感....汁餐死:x :x :x ----都唔arm位......

重有............唔好用馬老二天梯la........
用CA/GP等............都ok

多謝板主!

ca 好似林d

GP 而家只有白色$120,同師兄你d籃色一樣ok ma?
Deefire $100同 army code $95 點睇呢

不過最重要是請教師兄傘齒點 set呢,  因為好可惡,睇吾到同摩打齒的關係:x

DEEPFIRE同ARMY CODE比較

GP都係唔夠好用
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 hwtang 於 19-2-2008 13:30 發表
DEEPFIRE同ARMY CODE比較

GP都係唔夠好用
我現在試用大陸仔的................
$3x...........

引用:
原帖由 亞龍 於 19-2-2008 18:21 發表

我現在試用大陸仔的................
$3x...........
勇氣可嘉  記得出"賽後包膠"
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 hwtang 於 20-2-2008 00:03 發表

勇氣可嘉  記得出"賽後包膠"
你都唔知我用邊隻...............
又何來講句勇氣可嘉呢?

引用:
原帖由 亞龍 於 20-2-2008 01:07 發表

又何來講句勇氣可嘉呢?
哈哈, 錦又係gei

引用:
原帖由 亞龍 於 20-2-2008 01:07 發表

又何來講句勇氣可嘉呢?
邊隻甘正,講泥聼下 即買!

very troublemsome wa

引用:
原帖由 黑田一真 於 21-2-2008 20:55 發表

我覺得用鋰電如果玩長煲可能會爆
同埋我始終覺得大電拉起支槍會爽d
我用呢排野tm700魔打打到4xrof....打左超過200隻匣..都仲未掃

http: ...
有時d槍邊有錦多位放大電wor..
so ... 有時鋰電係局用既...

發新話題