45 123
發新話題

大改~~1秒4x發的2號波箱

引用:
原帖由 gunman 於 18-2-2008 09:50 發表
亞龍哥

唔知有無低價,快快地頻setting介紹 ,我d戰友一秒20都走唔cheet勒.我用馬記.
CA平齒+GP M120 摩打+10.8-12v la............
set得好分分鐘過30........
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 gunman 於 18-2-2008 16:30 發表

即系用銅杯,老原天梯都得?
再請教一下
,小支鎗二号box(box 是舊式ver2 ics,其他馬記) 介子好難set,由其是傘齒,成日lock槍,我己用lock鉗夾實box先試轉d齒.
龍哥有何心得?是否傘齒用回膠杯都得?
掉左個ICS波箱先講la...............

重有............唔好用馬老二天梯la........
用CA/GP等............都ok

引用:
原帖由 hwtang 於 19-2-2008 13:30 發表
DEEPFIRE同ARMY CODE比較

GP都係唔夠好用
我現在試用大陸仔的................
$3x...........

引用:
原帖由 hwtang 於 20-2-2008 00:03 發表

勇氣可嘉  記得出"賽後包膠"
你都唔知我用邊隻...............
又何來講句勇氣可嘉呢?

引用:
原帖由 黑田一真 於 21-2-2008 20:55 發表

我覺得用鋰電如果玩長煲可能會爆
同埋我始終覺得大電拉起支槍會爽d
我用呢排野tm700魔打打到4xrof....打左超過200隻匣..都仲未掃

http: ...
我用1800mah 的11.1v 25c
長放電40A 以上的..............點會爆
唔夠快的話用14.8v又得
怕唔夠比电,用3300mah 11.1v 25c (70A)
打M190都得

引用:
原帖由 gunman 於 21-2-2008 23:23 發表
M190.........you mean 190% really, really...
我D M190 做黎去台灣打架嗎,台灣打20j架......................

引用:
原帖由 leungleung 於 22-2-2008 15:34 發表

師兄,想請教一下個25c其實係咩野意思...
對咩野會有影響呢?
40A/70A係講緊佢開槍既時間個I呀?
3Q3Q
睇呢到............

http://www.civiliangunner.com/cg ... light=%2B%A8%C8%C0s

回覆 #114 101653 的帖子

引用:
原帖由 gunman 於 26-2-2008 12:47 發表

龍哥可否透露是何品牌?小弟arm arm需要買...夠平come come 地就得,9.6v 馬記摩2面..
訂番黎的.......香港唔知有冇

引用:
原帖由 gunman 於 26-2-2008 13:31 發表
勁....甘都搵到.....
其實好多野做價都好平,係香港賣得貴之嗎......

引用:
原帖由 傑克上將 於 26-2-2008 14:20 發表
原力hk有賣丫!
反正都用緊行星1000+點解用埋佢天梯!|)
小弟之前很小用大陸件........
請問行星天梯定原力天梯好D?我用黎打快频的

引用:
原帖由 kagabumi 於 27-2-2008 14:28 發表
請問亞龍兄。

若玩快頻,可否用Ni-mH電替代鋰電?!

小弟有“鋰電恐懼症”啊!
用12v囉.........ok架

引用:
原帖由 pug 於 2-3-2008 10:55 發表

http://auction1.taobao.com/aucti ... 030be5683f02f.jhtml

淘寶綱咪有囉, 仲有摩打添~~
不過要一次訂多D先有着數,
港纸對人仔唔見10%,匯款費用幾十蚊,重要呢間野郵費好Q貴.......
上次我訂呢間,佢夠胆收我四百幾人仔郵費,重貴過美國記番黎

呢期多左人問,攞番佢上黎先

45 123
發新話題