發新話題

P90 GBB 開箱

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 loveless 於 17-10-2015 14:30 發表

1. Star S-point E何B做緊特價唔駛3舊, 呢碌一定頂到GBB. 但所有自動感光設計遇上某D情況都唔係太好用.
2. 老番C-more. C-more本質上設計簡單加上結構外露, 就算遇到乜問題都可以輕易DIY解決.
#1 岩岩試過

Full auto時個紅點走左位

引用:
原帖由 JFCP 於 6-11-2015 16:16 發表

玩咗5場cqb ok冇事!
下星期日試

我係E喝B個網訂既。。。

SAA-S-06N

單發射左5匣都冇事

Full auto到一半就走左位

受唔到Full auto個震力掛

過2日試下元素T1先

PS. 早兩日又訂多左個06N

睇黎要拎俾人整整個trigger

有冇師兄可幫我cut trigger個條彈弓?

趕住星期日要用…

引用:
原帖由 Kwind 於 11-11-2015 18:35 發表

師兄...不如比多少少錢買支靚D架啦...唔洗博
個個係出問題前買俾552用。。。

又衰左。。。

今次cut左少少彈弓
全部装番上去

但擊發唔到

發現後面有野唔岩位
支槍有少少漏氣
個匣係咁放氣

又要拎去整。。。

Fixed

引用:
原帖由 2slow 於 12-11-2015 21:48 發表

可否詳細講下
有師兄睇過話支槍拆散再組時入氣個位對面條Pin冇整番落去

同埋trigger宜家冇咁硬

引用:
原帖由 cqben 於 13-11-2015 10:23 發表
本人不見議cut彈弓因為會做成扣壓時有虛位,請參考以下台灣方面的做法

https://youtu.be/6nHfhZde8YI
太遲

引用:
原帖由 hoperper 於 13-11-2015 22:23 發表
我唔係剪佢段片o既彈弓, 我係剪trigger 裡面個條,一樣做到輕扣雞
今晚再打磨下個兩個接觸位, 可能仲輕
我cut part 70個條

引用:
原帖由 hoperper 於 16-11-2015 22:54 發表

Exactly, 我都係cut 呢一條
一樣做到輕扣雞效果
應該比剪Parts No29 更有效

我跟照TAF 咁磨埋個兩個位, 真係快扣都無咩問題
我換埋楓業管, 而家只係等落場試射到幾遠
呢支槍好怪, 連射集彈性高過單發(原裝 ...
條管係咩型號?

師兄可唔可以幫我改改個trigger?宜家仲係硬左少少

PS:THEVESTGUY裡面D P90 vest幾吸引。。。

From RA-Tech fb

我覺得呢part野夠我買多支新

你有冇大力咁去拍個匣入去?有既話個咀超易壞噴氣

發新話題