29 12
發新話題

未經證實,山寨蘇34

未經證實,山寨蘇34

根據路邊社描述,唔係叫J-17就係叫J-18……

鴨翼咁得意

激死俄佬,教曉沈飛無蘇霍
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-10-2015 09:40 發表
鴨翼咁得意

激死俄佬,教曉沈飛無蘇霍
鵝仔個邊冇鬼係唔死得人! 聽大6朋友講!多年前呀公好興重金禮聘headhunt班鵝仔成條team過檔! 所以做到99%似!一啲都唔出奇!

反正飛機(stealth)都以經唔咪乜野秘密! 呀公砌呀機!分分鐘要同鵝仔買engines!電腦.....

係堅既話....咁終於有真係專職既戰鬥轟炸機.......長航距加高載彈.....
美佬可能又會賣F-15E過日本仔......

F15停產了嗎?

未驚過
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

鴨翼有点特別!
FBC1

引用:
原帖由 kimkileo 於 28-10-2015 13:53 發表
係堅既話....咁終於有真係專職既戰鬥轟炸機.......長航距加高載彈.....
美佬可能又會賣F-15E過日本仔......
佢日本仔D F-15好多都有返咁上下年紀,係唔係都要換囉。不過佢日本仔既純空優型F-15J用黎攔截戰鬥轟炸機係占優勢,當年東海F-15J同Su-30MKK2個對峙事件就係例子,所以老解海軍航空隊而家都配備埋亦係空優為主既J-11B。F-15J而家問題係改裝到可以使用主動中距離空對空既機體數量不足,而對面岸既三代戰機(除佐第一批原裝Su-27之外)就幾乎全部都具備呢個能力。

引用:
原帖由 Hamlet 於 28-10-2015 19:02 發表

佢日本仔D F-15好多都有返咁上下年紀,係唔係都要換囉。不過佢日本仔既純空優型F-15J用黎攔截戰鬥轟炸機係占優勢,當年東海F-15J同Su-30MKK2個對峙事件就係例子,所以老解海軍航空隊而家都配備埋亦係空優為主既J-1 ...
呢筆錢日本仔點都要洗架啦.....
差在係買新野定大規模升級,點都走唔甩.....

CG

引用:
原帖由 Hamlet 於 30-10-2015 21:29 發表

CG
好似俄仔鴨咀獸。
FBC1

回覆 9# 的帖子

這次想話佢係山寨就有d難

因為他們已率先把T50的技術融入其中

話說,上面的原型機的機翼是未放大版本嗎?

如果以CG圖猜測的大小,應當比J11系列大上一個“碼“,這也難怪TU22M3完全沒有吸引力了

但“心臟病“有藥醫否?

支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 rho837 於 28-10-2015 11:25 發表

鵝仔個邊冇鬼係唔死得人! 聽大6朋友講!多年前呀公好興重金禮聘headhunt班鵝仔成條team過檔! 所以做到99%似!一啲都唔出奇!

反正飛機(stealth)都以經唔咪乜野秘密! 呀公砌呀機!分分鐘要同鵝仔買engi ...
那年,在老家買面包都要借錢,來到這裡有大屋住,又餐餐“九大鬼“......

“內裝“問題,只能用時間和支持去解決,不是兩三年內可以解決的事。
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

外型似SU-34姐~
但鴨翼位置顯出與SU-34設計上的不同

引用:
原帖由 WAIKO01 於 31-10-2015 21:07 發表
這次想話佢係山寨就有d難

因為他們已率先把T50的技術融入其中

話說,上面的原型機的機翼是未放大版本嗎?

如果以CG圖猜測的大小,應當比J11系列大上一個“碼 ...
太行既良品率已經比最初要好,而家裝備太行既J-11B已經大量列裝,相信唔係最大問題。

回覆 14# 的帖子

但如果真的是“大上一個碼“的話,即是又多了一個新“坑“要填。

雖說這樣是推動進步的動力沒錯。
支那人 不等如 中國人

29 12
發新話題