17 12
發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

我一定買 !!!!!!

等我有錢果陣

引用:
原帖由 gainax 於 23-11-2015 16:21 發表

條片得過講字,得唔得手上玩家一早知 不如請槍街神人博事級師父上去探討邊支勁仲好
但佢片入面果個疑似M4 GBB專家既物體話自己係用緊KSC M4

唔知幾時先會有大貨番......

引用:
原帖由 Dave 於 4-12-2015 13:40 發表

傳聞係 12 月 中至12 月尾...又係江WU 傳聞
希望我一月買得起

引用:
原帖由 JFCP 於 5-12-2015 21:27 發表
同佢鬥長命,堅持3千或以下先買!
x2

引用:
原帖由 gainax 於 18-12-2015 03:08 發表
據玩家消息, 今日馬記M4走勢下跌450點,收報3000關口,未來走勢不穩,期望跌穿3000關口
唉…我最快都要1月
off topic一問,有冇ching知馬記枝Glock 34幾錢 ???

Thanks

引用:
原帖由 Dave 於 18-12-2015 10:32 發表

$780 係好多GP 賣果間
唔該晒
今個月可能入左枝Glock 34先
枝M4希望下個月夠錢買啦

引用:
原帖由 secure31 於 4-1-2016 11:55 發表

師兄咩價口入? 上個星期見槍街都要$#@*)

另外想上URX 3.1 13.5", 有咩推介? 最好加DAVE兄講果個環之後就可以直上, 因為都諗著自己攪...
我都係買$3280, 明搶
我知道彩虹買$2950, 但係網購都係費事攪

引用:
原帖由 gainax 於 6-1-2016 15:15 發表

其實AEG用彈弓夾係同GBB差異不大,但手上拎電槍好多人忍唔到手,有幾多個用馬記全原裝?一改力就開始心魔黎改其他,最後見人地電槍改到又遠又準又快又錬夾自己唔經唔覺又開始改埋一份
如果係玩GBB直頭冇呢個改勁諗頭,加上拎GBB個壓力係同電冇得比,有幾多人做到拎GBB態度投入玩AEG?淨入彈數都難忍手,同埋電既打單發兩三連發傷槍又反應慢,本身電設計係長扣要玩像真玩法係難為佢系統,真係玩像真打法GBB係最適合選擇,而家有馬記一次解決不安定問題更加係入GBB會時候
我惟一既諗頭就係又要降火.....

引用:
原帖由 gainax 於 7-1-2016 22:03 發表
其實真係我主要想表達像真打法用GBB除左方便快捷,唔需要好似電槍特別去改,亦唔會有其它諗頭(改動增長有限可以完全死心) 可以安心大家比較公平玩WAGGAME同時體驗更多野戰樂趣
當然電槍係十分好物,穩定性,實用性,射 ...
我都明你既意思既, 當我呢係cover後面見到你係老遠跑過
明知full一梳彈過去可以打中你, 唔通我睇住你走過都唔開鎗咩

要用AEG玩像真冇話絕對唔得, 只係冇理由要咁做啫
AEG比GBB最最最大既優勢都係ROF同彈量, 呢兩野樣係你GBB改到曉飛都比唔上既
將枝AEG帶入一場完全冇得發揮呢兩樣優勢既game, 而同時捨棄GBB像真操作同後座力呢兩樣AEG完全無法比擬既優勢
咁完全係資源錯配

我上個星期先買左$3280

先人 ???

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-1-2016 23:41 發表
有災情?!有無相睇先...無野整吾到,視乎有多少同整多少,乜牌都整得咯馬牌就難吾到人了.
好似話係彈匣頂起bolt lock果條彈弓極易鬆脫, 枝鎗最引以為傲既Z.E.T.整到曉飛都冇用
最後都係冇bolt lock, 冇晒彈照打空鎗.....

PS: 買左枝鎗番嚟未打過, 未有問題, 所以亦冇上網爬文深究
如有講錯, 煩請指正

引用:
原帖由 gainax 於 17-1-2016 00:35 發表

其實有冇相有冇爆炸圖睇睇?諗諗計應該有得救既
爆炸圖好似show唔到果條彈弓仔出嚟

引用:
原帖由 wingo666 於 18-1-2016 14:16 發表
MGG2-77
我整返了,拆開匣,用AA膠痴住條彈弓落MGG2-76, 等佢無得走位,以家未再出事
希望遲啲有替換頂捍,或第二水匣有改善
Thanks for share ching

17 12
發新話題