發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

引用:
原帖由 2slow 於 23-11-2015 14:41 發表

係lor...
仲有GP真係咁貴嗎??  (twice the price of MWS?)
有D款係用P牌CNC身, 所以貴好多

引用:
原帖由 2slow 於 23-11-2015 14:41 發表

係lor...
仲有GP真係咁貴嗎??  (twice the price of MWS?)
貴版GNP用上CNC Receiver, steel outer barrel, Steel 火控。
所以貴好多。

回覆 114# 的帖子

方丈揮得過ksz?

引用:
原帖由 mafiayau 於 23-11-2015 15:52 發表
方丈揮得過ksz?
O個O個唔定既後定都唔夠 KXC 揮啦 ...
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 mafiayau 於 23-11-2015 15:52 發表
方丈揮得過ksz?
條片得過講字,得唔得手上玩家一早知 不如請槍街神人博事級師父上去探討邊支勁仲好

引用:
原帖由 怒人甲 於 23-11-2015 16:15 發表

O個O個唔定既後定都唔夠 KXC 揮啦 ...
第一日落場個後定都唔後定,明明用哂鋼料,真係唔知係鋼料太硬反衝力釋放槍機,定特別設計可以自動放煲

引用:
原帖由 gainax 於 23-11-2015 16:31 發表

第一日落場個後定都唔後定,明明用哂鋼料,真係唔知係鋼料太硬反衝力釋放槍機,定特別設計可以自動放煲
九成係你既錯
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 gainax 於 23-11-2015 16:31 發表

第一日就死
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

拿... 無證無據,講野小心D 丫...

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

3 個讚好! TOP

引用:
原帖由 gainax 於 23-11-2015 16:21 發表

條片得過講字,得唔得手上玩家一早知 不如請槍街神人博事級師父上去探討邊支勁仲好
但佢片入面果個疑似M4 GBB專家既物體話自己係用緊KSC M4

引用:
原帖由 tf141 於 23-11-2015 21:34 發表

但佢片入面果個疑似M4 GBB專家既物體話自己係用緊KSC M4
跟住阿添話佢岩岩買左ghk

回覆 128# 的帖子

第一日拎落場上午setHopup,下午實戰就時得時唔得,原來煲L角已經斜斜地,你當我用神力禁煲掛唔關佢事既。到而家我未敢善自執佢,玩得就要相信佢既設計用料

回覆 132# 的帖子

馬記M4個BOLT咁快磨損  !?

係呀,我條bolt 中間凸起個位都係撓起左少少

引用:
原帖由 gainax 於 23-11-2015 23:14 發表
第一日拎落場上午setHopup,下午實戰就時得時唔得,原來煲L角已經斜斜地,你當我用神力禁煲掛唔關佢事既。到而家我未敢善自執佢,玩得就要相信佢既設計用料
佢個bolt角係咪分體式的?
bolt stop墊野頂高D醫唔醫到??
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

發新話題