發新話題

MARUI M4 GBB 及其他品牌GBB 20 米低溫測試試

點解香港的師兄無反應過馬記m4叉氣困難的問題呢?

引用:
原帖由 mafiayau 於 29-12-2015 17:29 發表
點解香港的師兄無反應過馬記m4叉氣困難的問題呢?
我都有預過 2 秒 full 既問題,但又唔係成日有所以未致於覺係困難,以為自己入氣角度唔啱未熟手咋
反而入彈最初就真係困難,但入多幾匣又順返了

買一隻拆開睇下

我有一項非常欣賞老馬(包括日本其他廠),佢地從不嘴炮上網打嘴仗,光靠產品質量或設計(也許是仔細貼心居多)去赢得世人對佢D既尊重,不用靠fb走光圖,知情人仕超級玩家,自吹自雷做勢去製造粉絲,不用靠打手律師甚至專利去掃清反對者.一次盡量做好產品,總比隔三差五地係個垃圾堆工作坊影D重大改進,更能令消費者放心.
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 29-12-2015 20:06 發表
買一隻拆開睇下

我有一項非常欣賞老馬(包括日本其他廠),佢地從不嘴炮上網打嘴仗,光靠產品質量或設計(也許是仔細貼心居多)去赢得世人對佢D既尊重,不用靠fb走光圖,知情人仕超級玩家,自吹自雷做勢去製造粉 ...
我覺得做得好而去大大宣傳係自信既表現,証明唔怕被挑戰以實力同質量去取勝,但明知未做到100分靠宣傳同玩家講到120分否定所有問題,新手同粉絲可能信教,但玩過既就見真章信一次下次仲信唔信先? 真係信不信由你,反正我信了

我們真係再冇想!再沒有買! 再冇玩! 再冇講! 知EGG柱企呢隻會出律詩信赫客既弓SEA!

引用:
原帖由 loveless 於 29-12-2015 12:49 發表
真假Eotech因為操作原理及結構都完全唔同, 仿品一眼就認得出.
仿品前鏡一定有反光, 前面望入會見到紅點, 後鏡需要做到好出, 呢幾樣好易認.

反而仿Aimpoint M2加隻真膠套, 仿T1加隻真既TD膠套, 就(外觀)上(差不多 ...
求love大評價呢隻大陸鏡值幾多分像真度

有時都吾知明印,暗花,邊隻至堅,吾通邊睇邊查料

不過要實用我會揀HOLOSUN,大6牌,平價真鐵用,好似有隻係Zpoint既功能,平平地!

D AR師兄玩假鏡怕吾怕震?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 gainax 於 29-12-2015 23:03 發表

um....對cover 扣分

引用:
原帖由 gainax 於 29-12-2015 23:03 發表

真野個logo係鐳射在殻上,然後至做陽極,仿品應該係唔願加多甘多額外工序,所以黑logo版往往搞到變左深刻o甘,呢樣仿Comp M4/M4S 㑹係冒得比較好.
另外10338係ML2 4MOA既代碼,10336至係M2.
所以我話加橡膠套;

Btw導氣管

條氣管做咩咁似大麻繩
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

我用咗枝 30MM UTG 紅點,我上YOUTUBE見啲人現真槍都用,見平平地就入!
有隻匣天生LOCK唔到BOLT,拆開黎睇,原來係個推彈咀入面有條小彈弓甩咗,跌咗入匣入面,裝返唔難,最難係揼返個匣身兩條PIN入去,簡直係地獄

回覆 218# 的帖子

原來有分,冇留意

回覆 219# 的帖子

又增長知識 ,呢隻幾年前入手只係2百蚊,都呃得下自己算收貨

今日打咗兩匣,發現飛機下面個推彈咀,已有啲蝕。。。。。。

引用:
原帖由 wingo666 於 31-12-2015 16:06 發表
今日打咗兩匣,發現飛機下面個推彈咀,已有啲蝕。。。。。。
咁快?師兄打左幾多飛?
話時話而家除左槍同夾有賣,內部零件有冇散賣?或者有冇消息出內部補品?
除左R@話出鍛身,好似未有消息出加硬飛機鋼煲鋼火控? 其實就算原裝件耐用黑仔爛起上黎遠水救唔到近火,要訂原裝件都幾煩,
有補品以馬記氣化仲可以玩埋加大後座力,夏天都無問題

發新話題