發新話題

MARUI M4 GBB 及其他品牌GBB 20 米低溫測試試

有時d貨掂唔掂唔係靠自己口講o既,去各大二手區睇o下最近咩牌子o既GBB最多人拋售就知啦,賣家永遠係最誠實
利申:以上市場分析純粹段估,本人暫時並未持有任何牌子M4 GBB,請18銅人高抬貴手唔好打面

我見好多馬記手槍都賣緊,好多連改好哂都賣,咁又證明到D乜
多人玩比率多人賣正常不過,少人玩少人賣又係正常不過,冇一慨而論, 國狗GBB最少二手又係佢好正冇人賣?
得唔得除左自己玩過外, 睇下市場有冇鍋氣咪知, 只係唔比講鍋氣,有鍋氣首先消除玩家既,咁無人講=無事發生,就係咁簡單

利申:邊支爽玩邊支

引用:
原帖由 gainax 於 11-1-2016 17:45 發表
我見好多馬記手槍都賣緊,好多連改好哂都賣,咁又證明到D乜
多人玩比率多人賣正常不過,少人玩少人賣又係正常不過,冇一慨而論, 國狗GBB最少二手又係佢好正冇人賣?
得唔得除左自己玩過外, 睇下市場有冇鍋氣咪 ...
其實真係證明唔到d咩架,所以我咪講明純粹段估囉

引用:
原帖由 geoprotex 於 11-1-2016 16:49 發表
有時d貨掂唔掂唔係靠自己口講o既,去各大二手區睇o下最近咩牌子o既GBB最多人拋售就知啦,賣家永遠係最誠實
利申:以上市場分析純粹段估,本人暫時並未持有任何牌子M4 GBB,請18銅人高抬貴手唔好打面
18銅人都唔駛
方丈直接抽你

已查明原因,槍支表現如此純粹槍者不懂保養,已更換原廠零件,性能即時飛躍提升,一雞清匣,
較早測試 GXX X5 表現未如其他玩家理想 ( 重申本人已十分滿意及驚艷 ),引起不安及擔憂深表抱歉。

下面為GXX X5 之第五次測試,周邊環境跟初次測試完全一樣,表現更上一層樓。

https://www.youtube.com/watch?v=UJK7C-jXRkw

謝謝收看,希望可以消除各方好友擔憂及疑問,為此事告一段落,息事寧人
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

6 個讚好! TOP

引用:
原帖由 Dave 於 11-1-2016 19:53 發表
已查明原因,槍支表現如此純粹槍者不懂保養,已更換原廠零件,性能即時飛躍提升,一雞清匣,
較早測試 GXX X5 表現未如其他玩家理想 ( 重申本人已十分滿意及驚艷 ),引起不安及擔憂深表抱歉。

下面為GXX X5 之第 ...
條片好很真實呀
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:

呢次真係唔比讃唔得 , 配服該槍支正常使用下性能之強力己遠遠不能想像 200分

引用:

黑洞彈匣
我生得聰明得罪你咩!!!

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 11-1-2016 20:23 發表
尖~尖尖尖
https://www.youtube.com/watch?v=_AOCVkcuq2o

好彩唔係三更半夜睇到

回覆 275# 的帖子

what the....
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

頭先吾知頭吾知路睇D兄條片睇左40秒,嘈到有D耳嗚

我會整封6C信比上載者

附件

11-1-2016 20:45

《河湟有感》司空圖

回覆 275# 的帖子

正!!笑死我

引用:

其實我尋日都想咁整,點知俾你整左先 XD

引用:
原帖由 tf141 於 11-1-2016 21:21 發表

其實我尋日都想咁整,點知俾你整左先 XD
係..........整,用原裝零件,跟足廠方指配置,
發揮出完美的效能

發新話題