發新話題

MARUI M4 GBB 及其他品牌GBB 20 米低溫測試試

到依家彈匣都係缺貨... 一匣難求...

引用:
原帖由 gainax 於 23-12-2015 10:48 發表
有片,襯放假有時間拍左先
https://www.youtube.com/watch?v=Y8BlBYNksv4&feature=youtu.be

方仗同豬皮,
今日早上氣温大約20~22
壯況:
方仗:打左幾千飛自動磨合運作暢順,新飛機新HOPUP,日本6.03精密管
...
版友......第二支槍果支鏡係?

回覆 182# 的帖子

大陸4倍鏡

光纖再粗D就靚仔了
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 27-12-2015 20:29 發表
光纖再粗D就靚仔了
呢支造型冇豬皮咁仿得好,不過唔貴又有功能外表0k算收貨了

回覆 183# 的帖子

師兄幾錢啊? 我係射手問邊啲鏡可以頂得到gbb 結果得幾個款

引用:
原帖由 gainax 於 27-12-2015 22:07 發表

已經好靚仔
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

回覆 187# 的帖子

話說上次打GAME有師兄問我支野係咪真鏡,可能佢見支野咁多Making
又快拆又紅點又鏡罩睇落似高檔野, 其實我只係blue左一D肉酸白字
所以刻字同仿真外表係好重要 表面高檔睇落支野都清D

回覆 186# 的帖子

印象鏡加紅點8XX, 鏡罩幾十,QD橋個時特價幾十
4倍頂到GBB,紅點要墊野係電先得,唔墊會震息左

引用:
原帖由 gainax 於 27-12-2015 22:07 發表

我要外表就夠㗎喇

引用:
原帖由 gainax 於 27-12-2015 23:27 發表
話說上次打GAME有師兄問我支野係咪真鏡,可能佢見支野咁多Making
又快拆又紅點又鏡罩睇落似高檔野, 其實我只係blue左一D肉酸白字
所以刻字同仿真外表係好重要 表面高檔睇落支野都清D
講真,我第一眼望都有真鏡既感覺,所以先問...

回覆 190# 的帖子

豬皮支TA31最大敗筆係光纖到,做到好假但細節係佢支仿真度高
呢支好在唔洗做刻字同埋光纖比較真又有功能,價錢亦比佢平唔少
我諗要做支最像真既仿品,用豬皮做本體再DiY光纖再拎去做白字,另一邊DIY埋個商標名凸字就完滿了, 呢D要交比s大大先搞到

引用:
原帖由 gainax 於 27-12-2015 19:11 發表
大陸4倍鏡
頂到GBB?how much ar?

回覆 193# 的帖子

4倍我支頂到,紅點會震息要墊野壓實粒電
淨4倍好似5XX, 連紅點鏡8XX

引用:
原帖由 gainax 於 28-12-2015 00:18 發表
4倍我支頂到,紅點會震息要墊野壓實粒電
淨4倍好似5XX, 連紅點鏡8XX
EH?Shxxter?

發新話題