發新話題

MARUI M4 GBB 及其他品牌GBB 20 米低溫測試試

回覆 189# 的帖子

原來只係會震熄  我仲以為係會震歪左各歸零添  甘係咪兩舊幾果種紅點 攝實電之後都可以用黎打gbb喇?

表面高檔睇落支野都清D------yeah
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

回覆 196# 的帖子

打左一兩場無事未知之後會唔會歸零,因大陸野你知
不過裝左成set鏡其實支槍幾重下帶面罩又唔方便描,所以我都係要黎裝飾,落場而家都係唔裝仲輕鬆反正唔係當狙用

回覆 195# 的帖子

行仔細舖到入,不過靚姐個邊都有呢隻連紅點

引用:
原帖由 gainax 於 28-12-2015 06:20 發表
行仔細舖到入,不過靚姐個邊都有呢隻連紅點
靚姐?

引用:
原帖由 Opica 於 28-12-2015 08:49 發表
靚姐?
hero 岩,即地產鋪位置。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

其實我一直想知aimpoint同衣傲踢邊款仿得最似

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-12-2015 17:15 發表
其實我一直想知aimpoint同衣傲踢邊款仿得最似
Aimpoint啦梗係
EoTech真野同老番兩回事喎

EoTech/Aimpoint外觀邊隻好先,

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-12-2015 22:00 發表
EoTech/Aimpoint外觀邊隻好先,
Aim m2紅點之前有師兄貼過隻好似係巿面仿得最真,好似要五條紅衫魚
EoT就算同款都好多大陸冇牌子出,要即場睇實物對照真野相先知邊個細節做得真,以前冇留意入過隻557發覺同真野唔多似樣

一般仿Eotech既高度同真品係唔同的, 尤其是XPS系更明顯, Hurricane 除外.

真假Eotech因為操作原理及結構都完全唔同, 仿品一眼就認得出.
仿品前鏡一定有反光, 前面望入會見到紅點, 後鏡需要做到好出, 呢幾樣好易認.

反而仿Aimpoint M2加隻真膠套, 仿T1加隻真既TD膠套, 就(外觀)上(差不多)同真既一樣.
一般穿崩位係扮HA陽極, mount座、深刻字、同電池蓋位.
M4/M4s 驟眼最似, 但冇得加膠套, 望多兩眼相對都易認.
正常地球人唔會甘細心去睇螺距、內筒燈座, 所以唔講呢D了..

如果有莫視版權既生產商, 忽然心血來潮搞套Z-system結構既 drop in內件, 可以裝落其他系統上下身, 我相信好多人都會強烈讉責

引用:
原帖由 loveless 於 29-12-2015 12:59 發表
如果有莫視版權既生產商, 忽然心血來潮搞套Z-system結構既 drop in內件, 可以裝落其他系統上下身, 我相信好多人都會強烈讉責
我一定會嚴正指摘一番.....

之後睇下開箱文性能如何
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

美國玩家nugentgl在FB 發表文章,將馬記彈匣中銀筒拿走(馬記設計原意是防止灌太滿,引致氣化不足),入滿green gas可打140飛,而fps 也只有5-10fps差異,氣化能力和方丈一樣。
小弟懷疑方丈隻5秒傳奇夾就係移除這個銀筒設計,換取更大氣體儲存量,但會出現台灣玩家灌過滿令第1發打出液態氣體。

發新話題