發新話題

MARUI M4 GBB 及其他品牌GBB 20 米低溫測試試

引用:
原帖由 Dave 於 27-11-2015 12:02 發表

不過市面上都冇咩aug 衫架咋wo..
marui... ka...ca...國狗...
唔知邊間有拉神呢
方丈自己研發最好啦, 或者搵V記搞外衣
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 gainax 於 27-11-2015 12:06 發表

4k又好似貴左D
3k左右就差唔多,話哂全鋼木AK先3k
方仗AK係自主研發,而且經過幾個版本。
R&D成本已經回曬本,3K係好合理。

回覆 77# 的帖子

睇下出乜版本,A3有骨又特别款先值,4k先普通版好難埋單。。。

引用:
原帖由 gainax 於 27-11-2015 12:11 發表
睇下出乜版本,A3有骨又特别款先值,4k先普通版好難埋單。。。
A3 正... 但市面上冇一支A3 是似樣...
國狗果支RAS 頭是4 不像
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 RCman 於 27-11-2015 12:08 發表

方仗AK係自主研發,而且經過幾個版本。
R&D成本已經回曬本,3K係好合理。
方仗AK如果跟番真數身就正lor...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 27-11-2015 12:25 發表

方仗AK如果跟番真數身就正lor...
我想ExL出真數身用方仗系統

回覆 79# 的帖子

普通版真係唔值錢, ZAAEG先7舊多D , 3k普通版,A3版4k咁市場先有得傾,你知AUG落場都唔常見

引用:
原帖由 2slow 於 27-11-2015 10:58 發表
g兄有無玩過VFC的417?
V記 M4新版之前小弟認為應該要提一提呢把槍
佢真係V記痛改前非之作
小弟有支417落場用咗幾次,煲catch條pin跌過,之後用索帶頂,不過跟住打第二日打打吓個煲catch就斷咗變成冇煲lock,我估應該係用索帶頂住打嘅時候拍release令到個位有啲彎所以斷。除此之外乜樹都冇

引用:
原帖由 gainax 於 27-11-2015 15:16 發表

我想ExL出真數身用方仗系統
峨眉係軍工廠,駛鬼揾佢crossover...copy&plase la

一塊底蓋就有話題,當馬記同我們流既咩!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Dave 於 27-11-2015 12:17 發表

A3 正... 但市面上冇一支A3 是似樣...
國狗果支RAS 頭是4 不像
整ef88都正啊

見到都流口水

回覆 84# 的帖子

到時2k一支真身AKGBB不是夢

呢類少有GBB其實我都係望我們出,至少而家好似P 90又爽又唔貴,我們要出AUG我估2.2至2.5K就買到

引用:
原帖由 Dave 於 27-11-2015 12:05 發表

我覺得..T21 開發完,有套膽可用,
可望降低成本,冇奶由又自家開發過套AUG 皮卦,
拎KA 果套用住先差不多,反正KA 好似移師去左TW
好彩小弟冇錢買TAR 21
以網上評論去睇的話,走匠神個方向去開發AUG即係自拆招牌
律師信都唔係萬能既
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

Marui M4 GBBR 在 WGz 的 status 由 comming soon 轉成 hot release.
相信會有更多人買了. 近來天氣凍, 大量低溫測試可以做.

發新話題