發新話題

MARUI M4 GBB 及其他品牌GBB 20 米低溫測試試

近排拆支vfc mp7 ,發覺原裝飛機比佢個bolt 位的一片膠件磨著,令到擊發時飛機太早脫離出氣膠,
故會大啖大啖嘔氣而火力亦下降,需作打磨修位,弄好之後整體好很多,也沒再噴氣。
btw 此測試是以全原裝來計,只可說槍是有得執的,但全原裝就爭一點,純粹補充資料而已。
全原裝拆盒即爽打的槍真是不多。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 2015-12-9 11:32 AM 發表

師兄MIND 唔MIND 量一量室溫?
室溫來架,,我今朝神早起身搞的,
我有兩隻有溫度計既手錶,兩隻都zero 過,不過一隻金屬一隻膠所以度出來有小小差距
,應

引用:
原帖由 EF66-1192 於 9-12-2015 11:47 發表

室溫來架,,我今朝神早起身搞的,
我有兩隻有溫度計既手錶,兩隻都zero 過,不過一隻金屬一隻膠所以度出來有小小差距
全原裝打到呢個爽度又真係唔錯

已貼頭版

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 2015-12-9 11:53 AM 發表

全原裝打到呢個爽度又真係唔錯

已貼頭版
可能已經打左好多匣打順左掛?
補翻,我叉左6秒氣,咁樣打完再打左左5飛先射唔出
,應

回覆 119# 的帖子

在下的親身經驗  打空槍是比較慳氣的 也即是即發數會較多

引用:
原帖由 mafiayau 於 2015-12-9 08:01 PM 發表
在下的親身經驗  打空槍是比較慳氣的 也即是即發數會較多
搵次夠溫度入彈試下,整翻好d位有位試

,應

E何B有九折,440美金九折後算唔算而家最平

引用:
原帖由 gainax 於 11-12-2015 02:49 發表
E何B有九折,440美金九折後算唔算而家最平
馬記產品例外呢
Are You Ready ?!

回覆 128# 的帖子

仲以為有得諗

引用:
原帖由 gainax 於 11-12-2015 08:48 發表
仲以為有得諗
順帶一題平時d eh 貨是7 算左右,
呢支計到盡7.8...so...
同埋你買左槍都唔會買到匣。
冬驚話下星期會有貨番,不妨問問... 但唔包會平過eh

ps. 今星期日會實戰馬記 with topgas ,坐等災情

引用:
原帖由 gainax 於 11-12-2015 08:48 發表
仲以為有得諗
佢寫All item 10%off,可以問下先喎。

引用:
原帖由 Dave 於 11-12-2015 09:35 發表

ps. 今星期日會實戰馬記 with topgas ,坐等災情
名x返左匣, 不過抄價, $%)

引用:
原帖由 Dave 於 11-12-2015 09:35 發表

個人係門市計過既經驗~
外國/日本貨就7-7.5都有...
但國產/港貨/台灣野, 有D只係6-6.8...
睇牌子而定, 所以有時EH門市買到既野係寧舍抵...

引用:
仲以為有得諗
可能以前多我呢類見佢折就係佢度買馬記野...
所以最近一年左右就開始講明唔折馬記

不過EH馬記價一向都貴過槍街, 折埋都仲會計少少...
馬記野就無謂睇EH~

最驚佢之後返大貨都全部夾埋賣三千幾
不如大家忍忍手, 貨多冇人買自然回落

發新話題