發新話題

MARUI M4 GBB 及其他品牌GBB 20 米低溫測試試

回覆 178# 的帖子

一直正常使用完全唔夠膽執支野, ,今次連HOPup膠都用原裝,你知一陣換膠又可能話粒膠硬影響隻夾.. 唔係有師兄想睇我都唔得閒拍

回覆 182# 的帖子

大陸4倍鏡

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 27-12-2015 20:29 發表
光纖再粗D就靚仔了
呢支造型冇豬皮咁仿得好,不過唔貴又有功能外表0k算收貨了

回覆 187# 的帖子

話說上次打GAME有師兄問我支野係咪真鏡,可能佢見支野咁多Making
又快拆又紅點又鏡罩睇落似高檔野, 其實我只係blue左一D肉酸白字
所以刻字同仿真外表係好重要 表面高檔睇落支野都清D

回覆 186# 的帖子

印象鏡加紅點8XX, 鏡罩幾十,QD橋個時特價幾十
4倍頂到GBB,紅點要墊野係電先得,唔墊會震息左

回覆 190# 的帖子

豬皮支TA31最大敗筆係光纖到,做到好假但細節係佢支仿真度高
呢支好在唔洗做刻字同埋光纖比較真又有功能,價錢亦比佢平唔少
我諗要做支最像真既仿品,用豬皮做本體再DiY光纖再拎去做白字,另一邊DIY埋個商標名凸字就完滿了, 呢D要交比s大大先搞到

回覆 193# 的帖子

4倍我支頂到,紅點會震息要墊野壓實粒電
淨4倍好似5XX, 連紅點鏡8XX

回覆 196# 的帖子

打左一兩場無事未知之後會唔會歸零,因大陸野你知
不過裝左成set鏡其實支槍幾重下帶面罩又唔方便描,所以我都係要黎裝飾,落場而家都係唔裝仲輕鬆反正唔係當狙用

回覆 195# 的帖子

行仔細舖到入,不過靚姐個邊都有呢隻連紅點

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-12-2015 22:00 發表
EoTech/Aimpoint外觀邊隻好先,
Aim m2紅點之前有師兄貼過隻好似係巿面仿得最真,好似要五條紅衫魚
EoT就算同款都好多大陸冇牌子出,要即場睇實物對照真野相先知邊個細節做得真,以前冇留意入過隻557發覺同真野唔多似樣

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 29-12-2015 20:06 發表
買一隻拆開睇下

我有一項非常欣賞老馬(包括日本其他廠),佢地從不嘴炮上網打嘴仗,光靠產品質量或設計(也許是仔細貼心居多)去赢得世人對佢D既尊重,不用靠fb走光圖,知情人仕超級玩家,自吹自雷做勢去製造粉 ...
我覺得做得好而去大大宣傳係自信既表現,証明唔怕被挑戰以實力同質量去取勝,但明知未做到100分靠宣傳同玩家講到120分否定所有問題,新手同粉絲可能信教,但玩過既就見真章信一次下次仲信唔信先? 真係信不信由你,反正我信了

引用:
原帖由 loveless 於 29-12-2015 12:49 發表
真假Eotech因為操作原理及結構都完全唔同, 仿品一眼就認得出.
仿品前鏡一定有反光, 前面望入會見到紅點, 後鏡需要做到好出, 呢幾樣好易認.

反而仿Aimpoint M2加隻真膠套, 仿T1加隻真既TD膠套, 就(外觀)上(差不多 ...
求love大評價呢隻大陸鏡值幾多分像真度

回覆 218# 的帖子

原來有分,冇留意

回覆 219# 的帖子

又增長知識 ,呢隻幾年前入手只係2百蚊,都呃得下自己算收貨

引用:
原帖由 wingo666 於 31-12-2015 16:06 發表
今日打咗兩匣,發現飛機下面個推彈咀,已有啲蝕。。。。。。
咁快?師兄打左幾多飛?
話時話而家除左槍同夾有賣,內部零件有冇散賣?或者有冇消息出內部補品?
除左R@話出鍛身,好似未有消息出加硬飛機鋼煲鋼火控? 其實就算原裝件耐用黑仔爛起上黎遠水救唔到近火,要訂原裝件都幾煩,
有補品以馬記氣化仲可以玩埋加大後座力,夏天都無問題

發新話題